4. Dag 4 – Ti ting som gjør livet fint

Shit akkurat den er litt vanskelig for tida, men I’ll do my best.

image

1. Frk. Fastlege. Den enste stabile personen i helsevesenet.

2. Kaffe… god kaffe! Skal drikke god kaffe med ei venninne senere idag.

3. Gode venner som ikke dolker en i ryggen og baksnakker og faens oldemor.

4. Hyggelige familie ting i jula.

5. Strikking.

6. Fotografering.

7. Lage julegaver.

8. Glede andre mennesker med ting jeg har strikket eller lagd selv, Østmarka mener riktignok jeg er uempatisk og hensynsløs. Og at V. er en senil gammel gubbe hvis meninger og diagnoser ikke bør vektlegges.

9. Bake til feks frk. Fastlege. eller de på basen.

10. Jobben min, selv om jeg ikke har jobbet på lenge.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. desember 2015, in Østmarka, Bloggutfordringer, Familie, Høytider, Helse, jobb, Jul, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: