Look down, look down….

Look down, look downDon’t look ’em in the eye!

Noen ganger lurer jeg på om det er dette prinsippet de jobber etter i psykiatrien her i Trøndelag. Det og utpsyking av pasienter når man prøver å klage på systemet. Jeg sendte inn 2 klager i JULI. Begge ble oversendt sykehuset for lokal behandling, den på kirurgisk fikk jeg svar på 2 uker senere og saken er ute av verden for min del. Mens Østmarka? Jeg sendte den første klagen i mars, purring og ny klage i juli som da ble oversendt sykehuset for lokal behandling. Ikke hørt noe, ikke sett noe. 

Sendte Mail til fylkeslegen om at jeg ennå ikke har mottat noe svar på klagen og at Østmarka er like bedritent, så i midten av november sendte de purring på dem. Fortsatt ikke hørt noe. Jeg ba også om journalutskrift i slutten av oktober, ennå ikke mottatt. Men det tar vel tid å lese gjennom hva man har skrevet og fjerne det man angrer på i ettertid. Det man på godt norsk kaller dokumentforfalskning. Det skjedde sist jeg ba om utskrift. Deler av journalen var plutselig borte. 

  

Look down, look down

You’ll always be a slave

Look down, look down

You’re standing in your grave.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. desember 2015, in Østmarka, Helse, Psykiatri. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: