Flott helg og still alive.

Den lille snøen som kom har forsvunnet og stort sett forvandlet seg til isholke. Hurra liksom. Ehm nei. Jeg vil ha SNØ! Ikke for at jeg vil eller er i stand til å stå på ski, men det er så uendelig mye koseligere en holke og pissregn.

image

Etter at jeg var en tur på sykehuset i forrige uke har høyre foten min vært lammet, eller uten følelse. Jeg klarer i allefall ikke røre på den og hverken intensiv legen eller nyrelegen fant noen plausibel forklaring på hvorfor og sa det sikkert går over, hvis ikke dra til fastlegen. Og psyk team dama mente også jeg burde snakke med frk. Fastlege idag så skal dit litt senere. Kom inn på sykehuset med over 3 i promille og havna på respirator. Sykehuset og psyk teamet annså det som veldig alvorlig, men det kommer vel ikke som noen overraskelse at føkkmarka ikke deler den oppfatningen. Jeg la igjen beskjed til basen om at de ikke skulle sende meg på sykehuset og at Østmarka har godkjent det, men jeg ble nok en gang overkjørt.

image

Anyway så har helga vært ok tross alt. Feira bursdag til mormor på lørdag. Hun ble hele 93 år. Det er ganske utrolig. Spreke dama. Og det er tragisk at mormor på 93 er i bedre fysisk form enn meg.

image

Her er mormor fra det glade 80-tall hvor hun og noen venninner har gjort et kupp på matchende grilldresser. Herlig?

image

Og her er mormor, mamma, onkel Gisle og morfar. Morfar var kaptein på båt i utenriksfart og mormor telegrafist. Ganske uvanlig for damer på 50-tallet. Så de hadde med seg mamma og Gisle når de var ute og reiste.

image

Og i går var jeg hos søskenbarnet mitt på den tradisjonelle ribbe middagen. I fjor ble det ikke noe av siden jeg var stucked i London, men ribba til Jørn var akkurat og om ikke bedre enn forventet. Med flambert saus og hjemmelagd surkål, eller rødkål er vel mer korrekt. Jaja what ever, godt var det i allefall. Og ikke minst kaffe isen til Kjersti. Hvis jeg får et stort kjøkken når jeg flytter vil jeg ha en ismaskin!!!

image

Så nå sitter jeg å strikker mens jeg venter på å skal til frk. Fastlege.

image

Har strikket englevotter til frk. Fastlege. En ekte engel må jo ha englevotter!

image

Også savner jeg disse to noe helt enormt.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 7. desember 2015, in Østmarka, Familie, Foto/bilder, Håndarbeid, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Venner. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. Godt at du er I livet :) rart at Østmarka ikke tar deg alvorlig, jeg blir så irritert. Kan ikke du benytte deg av fri behandlings sted snart? Slik at du kommer deg til en annen plass? Har du møtt ho forbanna Rosenlund? Mener hun flyttet å begynte på Tiller dps. … rart at dem ikke finner grunn til lammelsen, har du vært I strøm undersøkelse av beina? Nevro(ett eller annet) husker ikke ordet. Da bruker de å finne årsaken til slikt.

    Klem fra meg :)

    • Nei ikke møtt noen Rosenlund på Tiller har bare forholdt meg til Azra der og hun er veldig allright. Lammelsen i høyre fot kom nå mens jeg lå på respirator så det er jo ennå en dritt ting liksom. Lei.

  2. Ja skjønner at du er lei ja.

  3. Glad du lever! Huff, respirator? Du må ta vare på deg nå! Føkkmarka tar feil. Du er verdt å holde i live. Ta vare og bak julekaker! Lykke til hos frk. fastlege!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: