Usikkert, alt er usikkert…

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, ting er utrolig kaotiske og uoversiktliglige nå.

Fikk vite på onsdag at jeg må ut fra Skjermveien ASAP,  siden kommunen har tildelt leiligheten videre. Så da blir det en mellom stasjon på Leistad etterbehandling. Litt komisk å dra på et sted for etterbehandling når man ikke har fått noe behandling i utgangspunktet og jeg lurer på om de egentlig vil ha meg der når overlegen på Tiller DPS mener jeg er alt for syk til å være der, på Tiller altså. Nå må jeg innrømme at jeg vet fint lite om Leistad, så kanskje det faktisk blir bra.

image

Det kjipe med det er alle usikkerhetsmomentene. Jeg aner ikke når det blir Leistad, om det er neste uke eller etter jul liksom.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. desember 2015, in Østmarka, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Tror du Leistad blir bra for deg ? Godt de har noe å tilby deg ! Blir bekymret :)

  2. Håper virkelig leistad blir bra, blir bedre enn sånn det er nå… 💜💜💜

  3. Oi, skummelt! Håper de tar godt vare på deg!

  4. Leistad er bra. Jeg har gode erfaringer med plassen, men så har jeg det med dps og østmarka og da… Men håper du vil trives her, og håper du liker å spille kort ;)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: