Vil ha ordentlig vinter!

  
Hater når det bare er glatt, kaldt og jævlig.  Har fått somlet meg til å bestilt julekort og jeg har sendt julegavene til de 2 beste gærningene mine. 

Og jeg er egentlig ganske i rute med julegavene ellers også. Så i år får folk julegavene til jul og ikke i juli liksom. 

Nå gleder jeg meg til Åre i helga og total avkobling. Må huske å ta med det vanntette kameraet mitt. Undervannsbilder er utrolig kult å ta!   

  
 Jeg burde egentlig hevet meg rundt å vaska og rydda litt her, men energien strekker ikke til og jeg vil ikke slite meg ut til turen i helga så stor rengjøringa får vente til neste uke. Lurer og på om jeg skal pynte til jul. Jeg er jo per definisjon husokkupant omtrent fra 1. Desember… Jaja. Orker ikke ta stilling til det akkurat nå. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 26. november 2015, in Helse, Jul, Venner. Bookmark the permalink. 20 kommentarar.

  1. Gleder meg masse 😀 venter også litt med vasken.. løper ikke avgårde ennå ;)

  2. Men hvordan blir det med leiligheten? Skal du fremdeles flytte ut og i såfall hvor? Klæm fra Anna og Saga

  3. Men du har lyst til å flytte selv? Eller sa du opp kontrakten i affekt? Stress med flytting hvertfall!

  4. Du må kose deg maks i søta bror, vennen <3 Glad i deg <3

  5. Når får du svar på hvor du skal bo? Ikke bra at du sa opp leiligheten, men gjort er gjort, nå er det bare å se framover 💖💖💖

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: