Hei hå nå er det jul igjen

image

Snøen er kommet til Trondheim og dermed også litt julestemning. Så med julemusikk på Spotify er det koselig å pakke inn julegaver.

Var en tur hos frk. Fastlege igår og fikk tafsa litt på puppene mine pga en kul, men det er mest sannsynlig en fettkul. Men den må følges med om den endres.

Idag skal jeg en tur hjem til mamma så jeg får sett den nye leiligheten hennes. Blir godt å komme seg ut av leiligheten en tur. Kanskje jeg klarer å lure mamma med på en liten shopping runde også. Mangler fortsatt noen julegaver. Og mamma liker jo å få hjelp til julegaveinnkjøp. Og ikke minst skal jeg få sendt avgårde noen julegaver i posten.

image

Så skal jeg snakke med frk. Fastlege igjen neste uke. Det gir meg mer å snakke med henne enn å gå på Tiller hver 14. dag. Og ripe litt opp i ting og bli jaga ut og hade sees om 2 uker, ikke ta kontakt i mellomtiden samme hvor dårlig du er. Da er det bedre med frk. Fastlege som sier jeg alltid kan ta kontakt og at det er bedre jeg kommer til henne enn at det ender på sykehuset.

Og ja, i helga skal jeg jo til Åre og koble totalt ut. Det blir skikkelig deilig.

image

Og sånn BTW så savner jeg disse to noe utrolig masse….. #BFF

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 24. november 2015, in Foto/bilder, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Venner. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. savner du å! ja og bennis å.
    vi er litt av en gjeng!

  2. Så godt at du klara å ha glede av noke I kvardan sjøl om ting e tøft no.
    Drapstrusler? Hehe. Går det an å tolke det som det da? Hehe

  3. Nå er snøen borte og i følge adressa har politiet meldt såpeglatte veier og jeg som skal til psykologen. Kommer helt sikkert til å falle og slå meg både gul og blå. Hvva? Kan du ikke ta kontakt med psykologen i mellom timene? Har du vurdert å skifte psykolog?

    • Har du vurdert å investere i brodder? Det her jeg i allefall. Tiller poliklinkken kan reise til helvete sammen Østmarka. Jeg får mer hjelp av frk. Fastlege.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: