Grei helg.

Helga er snart ferdig og den har gått greit. I går var jeg i byen med ei fra basen og handla julegaver og etterpå var vi på Tulla Fisher og jeg unna meg å bytte ut næringsdrikken med blåskjell.

image

Selv om vi brukte rullestolen så var jeg temmelig utslitt når vi kom hjem. Jeg har jo knapt vært utenfor sykehuset i det siste så det kombinert med lite eller ingen næringsinntak gjorde vel at jeg ble utslitt.

Idag har jeg pakka inn hauger med julegaver.

image

Og bestilt noen på nett som jeg håper mottakerne setter pris på.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. november 2015, in Høytider, Jul. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: