Det humper og går.

Var hos frk. Fastlege igår. Og der var utrolig godt å prate med henne igjen. Hun er den eneste personen i helsevesenet jeg føler bryr seg om meg og får meg til å le selv om jeg har mest lyst å legge meg ned å grine fordi alt bare er møkk og dritt.

image

Jeg gjør fint lite om dagene, formen er temmelig ræva og vekta går bare nedover. Men men. Skal en tur til byen med ei fra basen som kommer på seinvakta. Kommer meg liksom ikke på trikken med rullestolen alene og det blir utrolig godt å komme seg litt ut av leiligheten.

image

Prøver å lage litt julegaver da. Jula i år blir vel hos onkel’n min. Og det bruker alltid å være utrolig hyggelig. Siden mamma og pappa ble skilt så har det jo vært flest juler vi har feiret sammen onkelen å tanta de årene jeg har vært i form til det. Så det ser jeg faktisk fram til og det i tillegg til å ta rotta på føkkmarka gir meg en liten gnist til å holde ut dagen.

image

Så ja, ha en fin helg alle sammen! Jeg ser fram til neste helg når jeg skal til Åre.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 21. november 2015, in Østmarka, Familie, Håndarbeid, Høytider, Jul, Spiseforstyrrelse, Venner. Bookmark the permalink. 14 kommentarar.

 1. Hei tine.
  Eg må bare seie at strikkinga di imponera me veldig. Du e flink. Fint at du har slike ting å holde på me. Hverdagane bli sikkert lang.
  du seie at du skal ta rotta på «føkkmarka». Kor les tenke du å gjær det? Eg syns du e tøff som tørr å gå imot systeme. Det e ikkje bare bare.
  ta vare på deg sjøl i prosessen tine.
  Kan Eg spørre koffor du må bruke rullestol?
  Håper du klarer å stoppe vektnedgangen. Eg tru at Dei som ser opp til deg da kommer til å slutte å sjå opp til deg hvis du begynna å lystre sykdommen din igjen. Husk at Eg ikkje mener noke vondt med det. Eg vil ditt beste og gir bare et råd.
  Ha ein fin laurdag og kos deg på bytur.

  • Har vært i kontakt med jurist som sier føkkmarka har brutt loven på ganske mange punkter ifht meg så jeg håper og kunne ta dem på det juridiske med bistandsadvokat. Hvis ikke blir det media for det er så utrolig mange grove overtramp, krenkelser og ja stygge episoder.
   Jeg må periodevis bruke rullestol etter en episode på føkkmarka i fjor sommer hvor jeg var veldig suicidal og hengte meg og var uten oksygen lenge, og etter det har jeg slitt med tilbakevendende kramper. Også en ting de ikke gjorde noe med, sendte meg til nevrolog når jeg lå til sengs med bleie og måtte mates fordi jeg ikke hadde kontroll på noen kroppsdeler.
   Jeg prøver å få i meg næringsdrikker, men det er ikke enkelt å bekjempe en sterk anoreksi nesten alene…

 2. Heia :) ja det er vanskelig å ta seg fram med rullestol, det vet jeg alt om 😂 jeg er så spent hvordan det går ang Østmarka, dette er en spennende tid . Ja jeg er enig I at du er kjempeflink å strikke :)
  Klem til deg Tine 💖

 3. Eg visste ikkje at det skjedde slike ting i psykiatrien. Kjenna Eg bli heilt sjokkert. Synest så utruleg synd på deg. Får du ikkje noke hjelp i det heiletatt no da, siden du slite sånn. Eg trodde alle hadde rett på helsehjølp Eg.
  Et tips da, du må tenke deg godt om før du går ut i media. Hadde ei venninnde som gjorde det. Hu vart direkte slakta. Mange tolka det som at man vil ha oppmerksomhet. Eg har vore i praksis på ei avis og et magasin, og vi hadde mange sånne saka, så det kan væra utruleg vanskeleg å få igjennom saken sin.Eg seie det bare sånn at du e forberedt, ikkje at Eg meina at saken din e viktig, for det e den så absolutt.
  har du venner og familie som støtta deg?
  Urettferdig at du må stå med alt detta aleine. Du fortene jo hjelp du og.
  stå på. Klem

  • Jeg har ei venninne med mange media kontakter så vi har en plan på det. Jeg vet hvordan det kan være så jeg blir i såfall å reise fra byen en stund til ei venninne i en annen by. ;-) det er nøye gjennomtenkt

 4. Okei. Du må vertfall ikkje gjøre noke du kjem te å angre på. Det er mange kritikere uten peiling der ute som ikkje er redd for å sei ka Dei meina. Det er spesielt sånne som ikkje har det så bra som tar det ut på andre. Dei mangla grensa. Pass deg for Dei vertfall.jorda tenke du å gå ut i media da?avis? Tv?
  har du ein plass å bo til du finn noke nytt?
  Eg synst det e så urettferdig at noken mennesker skal slite så fælt.
  Håpe virkelig du har noken rundt deg som støtta deg når helsevesenet svikta sånn.

 5. så glad for at det går bedre med deg, etter forholdene. Håper og ber for at di snart får hjelpen du trenger<3

 6. Så flink du er. Hvilket minner meg på. Kanskje du vet dette. Finnes det i det hele tatt noe ull som ikke kølr i panna til luer?
  Vurderer se etter lue med bommull inni, eller spørre om noen kan hjelpe meg å lage en. Går fint an det? Bare strikke lue og få noen til å hjelpe meg med fõret?

  • Alpakka eller merinoull klør veldig lite ;-)

   Jeg kan godt strikke til deg jeg, etter jul. Har fult opp akkurat nå

  • Og alpakka/silke men det er ganske dyrt da. Men verdt det. Anbefaler deg å dra på en garn butikk å kjenne litt på forskjellige typer garn. Men alpakka blandinger med merinoull, silke osv bruker de fleste å tåle å ha rett på kroppen ;-) jeg hater klø ting selv men mariusgenseren min i alpakka (god kvalitet alpakka) klør ikke

 7. Korleis avis tenke du å gå ut i hvis det bli aktuelt me media da? Så Eg kan følja me

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: