Ønskeliste til jula 2015

Siden jeg etterhvert blir midt oppi en flytteprosess og sånn møkk så ønsker jeg meg ting jeg kan bruke. Altså mindre ting å flytte på.

Jeg er veldig glad i «soap and glory» serien fra Boots apotek. Eller ting fra body shop.

Rose serien fra Kari Traa. Bruker str. L. eller denne, Stjerna

Personlige gaver setter jeg selvfølgelig pris på. Ikke minst selvtegnede, innrammede peniser fra Bennis.

SPA

en god flanells pysj, str L eller XL. (har så j…. lange bein)

Bjørn borg boxere, str S

Ullsokker, altså av typen man bruker til hverdags som ullvang, kari traa osv. Alltid frossen. Denne typen sokker. ikke nødvendigvis spesifikt den fargen/modellen, men ja.

Kari Traa ull hipster  str M

Et par gode votter.

tynt ullundertøy fra feks pierre robert, str L. Langermete gensere.

Hårfarge. Manic Panic ampilified, directions, stargazer, crazy colors. Fåes på ragnaråkk eller dragenshule.no og sikkert andre plasser. (her har jo folk en gylden mulighet til å påvirke utseende mitt.)

dessert essence produkter

Det var i allefall noe… 

wpid-photogrid_1419436439406.jpg

 

 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. november 2015, in Diverse, Høytider, Jul and tagged . Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Det var fine og varme ting. Jeg håper nissen varmer deg i år!

  2. Godt å lese, Tine!! Klem til deg!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: