36 dager og 2 timer

til Sølvguttene synger julen inn… normalt ville jeg vært i gang med runde 2 av julebaksten og julepynten hengt opp nesten. Men ting er så usikkert og har mildt sagt bare vært dritt. 

image

Siden jeg ble skrevet ut/kasta ut fra føkkmarka etter at Ahus tvang meg dit og de lovte gull og grønne skoger så har jeg stort sett oppholdt meg på kirurgen. Utskrevet,  innlagt igjen samme ettermiddag.
I tillegg er jeg UFB fra 1. Desember fordi føkkmarka var så utrolig støttende når jeg i frustrasjon sa opp leiligheten min. De mente jeg kunne fint bo på gata. Bryte menneskerettigheter pytt sann, de har jo allerede brutt så jævlig mange lover fra før så en lov fra eller til spiller vel ingen rolle?

Jeg tok jo kontakt med jushjelpa i sommer når de nekta å hjelpe meg, og de ringte når jeg var på sykehuset nå å sa at føkkmarka overhodet ikke har handlet i tråd med norsk lovverk og at jeg mest sannsynlig har krav på bistandsadvokat for å gå til sak mot dem for måten de (ikke) har behandla meg på. Så det er det som holder meg litt i gang akkurat nå. Tar jeg livet av meg slipper de for lett unna. For de folka veit faen meg å sno seg!

image

Jeg fikk jo en sepsis (blodforgiftning) på sykehuset også, så derfor jeg ble der så lenge denne gangen. Men jeg fikk snakka lenge med en av sykepleierne i går og hun sa at det sikkert tross alt var godt for meg selv om jeg har vært stygg dårlig. Hun ba meg også finne noe positivt i ganske nær framtid å glede meg, så neste helg reiser S. og jeg på Spa weekend på Holiday Club på Åre. Og jeg har en ribbe middag hos søskenbarnet mitt å se fram til. Litt usikkert når, men anntar det blir før jul.

image

I fjor ble det jo ikke noe julemat i det heletatt på meg. Hverken ribbe eller pinnekjøtt. Triste greier!

Håper jeg får time hos frk. Fastlege på fredag. Savner å snakke med henne! Selv om hun nok ikke kommer til å være overbegeistret over at vekta har gått til helvete. Eller himmelen sett gjennom SF briller.

image

Skal henge opp klær og glo litt Netflix resten av kvelden tenker jeg og prøve å få i meg en næringsdrikk.

image

Og til de vennene jeg fortsatt har, dere vet hvem dere er og jeg elsker dere høyere enn himmelen!

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 18. november 2015, in Østmarka, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 22 kommentarar.

 1. Stooor klem! Stå på! I AM HERE! HUGZ. GID.

 2. Awww hugs!! Stå på! Jeg er her! ❤💋

 3. Å nå ble jeg kjempeglad! Ja jeg er enig, ta dem, ikke livet ditt. Jeg mistet en barndoms bekjent nå natt til søndag, massiv hjerneblødning, så nå må du holde deg I livet ! Bli «fan I volsk » på dem, søk om erstatning, gjør hva som helst, but stay alive 💖💖💖 klemmer 💖💖💖

 4. Mange klemmer til deg, Tine!
  Heier på deg, og håper du holder ut, og tar dem skikkelig!

 5. Hei tine
  Eg har lest ein del på bloggen din i dag, og Eg synast virkeleg synd på deg.
  skjønna ikkje ka Dei derre folka på Østmarka gjær. Koffor behandla Dei deg slik egentlig? Har Dei sagt noke om det til deg?
  Uansett virka det som du fe mykje støtte.
  Koffor e du så mykje på sjukehuset egentlig? E det medisina du fe i De sprøytane på den pumpa?
  Veit du k ordan det blir fremover no når du ikkje har leilighet lengre?
  Har du tenkt å saksøke Østmarka? Dei har jo ikkje akkurat behandla deg bra.

  Du fortene beir.
  Ønska deg lykkje te. Ikkje gje opp.
  å go tur te åre.

  • Har søkt NPE om erstatning og det blir mest sannsynlig advokat involvert i Østmarka saken pga måten de har behandla meg på.

   Er mye på sykehuset pga alvorlig selvskading pga dissosiasjon

 6. Bra skrevet. Har noen klager som skal skrives selv her. Bl.a. på leger…

  • Go on! Det hjelper faktisk når sykehuset hører. Klagde på en kirurg og h*n og jeg har et ok forhold nå. Men Østmarka ignorerer jo bare klagene fylkeslegen oversender

 7. Ok.
  Men Eg veit ikkje så mykje om dissosiering. Kan du forklare litt meir om kva som skjer me deg når du dissosierar og skader deg. Vanskeleg å skjønna om man ikkje har våre borti det sjølv.
  e du på ein måte ikkje deg sjøl?

  Når Eg leste bloggen din i dag så Eg at det var noken folk som var ufine og mobba deg. Har Dei slutta ? Utrolig kor slemme enkelte folk kan vere. Eg har sjølv vore mobba. Kem e disse folka egentlig? Kjenne du Dei fra før?
  Håper du får hjelpen du treng etterkvart.

  • Det har vært stille fra dem en stund og jeg håper det fortsetter og ikke er stille før stormen.

   Kanskje jeg skal skrive et eget innlegg om dissosiasjon?

 8. Håpe Dei ikkje plaga deg meir. Dei virka ikkje heilt go.veit du koffor Dei plaga deg slik?

  Ja. Hadde vore litt enklere for oss utanfra om du skrev litt om det.

 9. Åja. Så det er folk du he møtt mens du he vore innlagt?
  Kirkens ģføler du deg psykisk og rent fysisk nå da? Det

 10. Kos deg med julebrus og kan jeg lage jubelbrus! Jeg hører på julemusikk og har handlet de fleste julegavene.

  Helene

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: