Status oppdatering.

Ting går overhodet ikke bra. Siden Østmarka kasta meg ut og tok meg å hånda og ønska meg lykke til med å gjennomføre selvmordsforsøk et har jeg sovet hjemme 1 eller 2 netter. Ellers har jeg vært på sykehuset. Akkurat ligger jeg på kirurgisk intensiv med sepsis.

Kort oppdatering, men for de som lurte på det så går det altså ikke bra. Det eneste positive er at jushjelpa ringte meg på fredag og de sa hele saken med hvordan føkkmarka har behandla meg, eller rettere sagt ikke behandla meg muligens gav meg rett på fri rettshjelp og bistandsadvokat for det var så mange alvorlige grove lovbrudd.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. november 2015, in Østmarka, Helse, Psykiatri and tagged , , . Bookmark the permalink. 9 kommentarar.

 1. Trist å lese. Hva er sepsis? Jeg håper de tar godt vare på deg på sykehuset.

 2. Huff så trist å høre :( blodforgiftning hvordan gjorde du det kjære deg 😢

 3. kjære deg: Føkkmarka er et treffende navn på en sånn drittplass… Du hadde fortjent så uendelig mye bedre og så mye mer hjelp. Dritt at du har fått sepsis. Masse god bedring til deg!

 4. ….JA, jeg lure på det, så fortsett med oppdateringer. Er selv så sliten nå at … ja, jeg vet ikke hva jeg skal si. Men jeg SKAL bli bedre!

 5. Jeg blir så sint av å høre hvordan de «behandler» deg, Tine! Det gjør så vondt å lese, og jeg vet liksom ikke hva jeg skal si, annet enn at jeg krysser alt jeg har for at jushjelpa faktisk kan hjelpe deg fremover.
  Tenker på deg! ♡

 6. Hei tine.

  Jeg har lest bloggen din i flere år nå. Men jeg lurer på en del ting. Vanskelig å forstå hvordan det er å være syk som deg uten å ha vært gjennom sånt selv.
  Først lurer jeg selvfølgelig på hvor du er nå og hvordan det går, siden vi ikke har hørt fra deg på en stund. Hva med en liten oppdatering?

  Hva tror du er grunnen til at du ble syk?
  Har du noen konkrete mål fremover?
  har du skværet ut mot den gjengen som var så slemme mot deg?
  Hvordan føles det når du dissosierte?
  kjenner du noen som også dissosierer,har den personen det på samme måte?
  husker du ikke hva som har skjedd etter du har skadet deg? Betyr det at du på en måte er en psykose? Jeg bare spør jeg. For jeg vil gjerne forstå.
  Hva er det de gjør på Østmarka med deg når du er der. Føler du at ingen der er til hjelp?
  hva skal til for åbli frisk? Hvis du hadde fått valgt hvor som helst i landet for behandling. Hvor ville du aller helst vært?
  har du familie og gode venner som støtter deg i denne tøffe perioden?

  Sorry,det ble mange spørsmål her nå. Svar på dem du vil.

  Heier på deg tine. Håper du fortsatt kjemper og blir frisk.
  StyrkeklEM til deg fra meg

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: