Håp?

image

Ting går ikke så bra. Ganske ræva for å være ærlig. Jeg har gitt opp Østmarka, jeg ble tvingt tilbake dit fra Ahus med lovnader om at NÅ skulle jeg bli behandlet ordentlig osv. Kanskje var det en bitteliten rest at håp som fikk meg til å tro på julenissen som jeg nok en gang har fått bekreftet at ikke finnes?

Å behandle meg ordentlig i Østmarkas øyne er å hive meg på hue ut dagen etter at de samarbeidet om å tvinge meg dit. Jeg ble tvangsinnlagt av legevakta en time senere etter å ha overhørt samtalen om hvor uønsket jeg var på Østmarka var jeg ikke spesielt lysten på å dra tilbake og selv om primærkontakten min var ok og sa at hun måtte legge opp til at jeg skulle leve å være der en stund ble jeg pælma ut dagen etter og endte på st.olav med et alvorlig selvmordsforsøk. Prøvde å motsette meg behandling, men da sa nyre legen at «da dør du og det skjer ikke på min vakt!» Og jeg ble sedert, dopa ned. Hva skjedde med at de ønska meg lykke til med suicidal forsøket når jeg dro fra Østmarka? Jeg ble i allefall sendt hjem etterpå og det gikk relativt greit i 2 dager før jeg dissosierte og endte opp på gastrokirurgisk hjem og tilbake samme ettermiddag/kveld til ny gastroskopi.

image

Håpet jeg en gang hadde er forsvunnet for lengst. Østmarka nekter jeg å ha noe mer med lenger sånn som de behandler meg og det opplegget med Tiller er bare vås. Hvis man i det hele tatt kan kalle det et opplegg.

Det eneste Østmarka bidrar med er å slå beina under meg hver gang jeg tror jeg har fått litt fotfeste.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 29. oktober 2015, in Østmarka, Helse, Psykiatri. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Ingrid M Bjørnstad

    ikke gi opp! du har like mye rett til å være her som alle andre. Jeg ber for at du ska få hjelp og styrke for å gå gjennom den tøffe tiden. det blir bedre

  2. Liker ikke at de driver slik med deg, har du snakket med noen lege om å bli innlagt på et sted med bedre behandling? Det er jo fritt sykehus valg også I psykatrien! Jeg trodde jo Østmarka var en god plass, mulig Rakkestad eller en annen plass har bedre behandling av slike ting som du plages med. Det lønner å forhøre seg litt rundt, for du kan jo ikke ha det slik som nå kjære deg 😍😍😍

  3. Så godt å høre fra deg igjen! Tenker mye på deg og er veldig bekymret. Jeg forstår ikke hvorfor de skriver deg ut hele tiden, mener de du ikke evner å nyttegjøre deg behandlingen? Jeg forstår ikke. Jeg vet du ønsker å være i Trondheim, men når du virker å være så til de grader stemplet av psykiatrien her, kanskje det er på tide å vurdere tilbud andre steder i landet? :( Hva med Nidaros DPS, dersom TIller ikke har bra nok opplegg?

    Hvis du kunne beskrive drømmeopplegget ditt, hvordan ville det se ut? Hva tror du må til for at du skal bli frisk(ere), fra psykiatrien sin side?

    Ønsker deg alt godt<3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: