Hei verden

Pianoman strømmer ut fra høyttalerne i taxien. Jeg befinner meg i en taxi på vei til Gardermoen, tvunget tilbake til Østmarka og Trondheim.

Det har mildt sagt vært en møkka uke, tilbrakt på forskjellige avdelinger på ahus. I hovedsak kirurgen og psykiatrisk. Med en snar tur innom diakonhjemmet før de sendte meg til ahus igjen. Mye dissosiasjon, tankekjør og det føles som jeg aldri kommer til å bli hverken frisk eller glad igjen.

image

Så nå bærer det tilbake til Østmarka, fikk velge mellom fly med medisiner og 2 personalet eller politi. Jeg prøver å samarbeide med personalet. Selv om alt i meg roper nei nei NEI!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. oktober 2015, in Østmarka, Helse, Psykiatri. Bookmark the permalink. 22 kommentarar.

  1. Der var du igjen. Ble litt bekymret (veldig) etter forrige post. Det vil gå bra med deg. Ikke gi opp.

  2. Lykke til. Hvordan havnet du på ahus?

  3. Lettet over å «høre» fra deg, etter sist innlegg kjære Tine, men beklager omstendighetene. Krysser fingrene for at det lysner. Du er utrolig tøff!

    Det er første gang jeg kommenterer hos deg, selv om jeg har fulgt deg en stund, men jeg vil du skal vite at mnage tenker på deg, og står på din side! :)

  4. Hvordan går det???? Jeg ble kjempebekymret I morrest når du sletta kontoen din på Facebook! !!
    Håper du har det bra Tine, du skremmer oss virkelig!

  5. Men det er godt at det er liv I deg ! Klem

  6. Hvordan går det med Deg nå? Klem 💖

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: