Dag 28 – En vits/sketsj du syns er morsom.

Den eneste jeg kan komme på akkurat nå er grevinnen og hovmesteren… det er vel en slags sketsj?

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. oktober 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

    • Jupp. Blir ikke jul uten. Når jeg var innlagt i London jula i fjor så var det ingen grevinnen og hovmesteren. Det var faktisk litt stusselig.

  1. Hei du! Godt å se at det går litt bedre. Kan du ikke ta kontakt en dag du føler for det da? Savner å bable litt med deg og tenker på deg hver dag. Jeg har ikke mange venner og vil gjerne at du skal kunne være en av dem. Vet ikke hva du leser eller får av meldingene mine, så jeg prøver her. Jeg bryr meg om deg skjønner du vel. Si i alle fall fra om du ikke vil ha noe kontakt så jeg kan legge det bak meg. Vet du kan la være å publisere dette, derfor skriver jeg dette her. Du er et godt menneske jeg vil fortsette å ha kontakt med. De korte dagene vi hadde og du lærte meg å strikke og all ting var den beste tiden jeg hadde i hele år…..

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: