Ikke akkurat duck hunt

image

Har vært på Ringve å matet Dolly og Donald i dag. Og gått treningstur samtidig. Det er så utrolig frustrerende at beina plutselig svikter. Irriterende og det er ingenting jeg kan gjøre med det.
Skal til nevrolog igjen på fredag. Håper på noen svar, men jeg har ikke de store forhåpningene egentlig. Sånn seriøst, når jeg ble innlagt borte i London på et av de største sykehusene der og legene der sa at vi har aldri sett noe sånt før, så har jeg ikke de store forventningene liksom. Men da kan man jo bli positivt overrasket om ikke annet.

image

Ellers har jeg strikket, masse! Og lest litt om språk utvikling, så ja noe fornuftig gjør jeg da tross alt.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. oktober 2015, in Østmarka, Foto/bilder, Helse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: