Evig stigespill

  
Synes denne tegningen er ganske bra, og illustrerer hvordan jeg har det ganske godt. Bortsett fra at jeg aldri når toppen, og ramler hodestups ned trappa hver eneste gang. Det er forbanna irriterende, både for meg selv og de rundt meg. 

De fleste har vel spilt stigespill som barn. For de som ikke husker det så er det noen stiger som tar deg raskere mot mål, og noen som tar deg flere steg tilbake, noen helt tilbake til start. Jeg syns ikke jeg har fått utdelt en eneste av de stigene som tar meg framover, men uendelig med de som røsker meg tilbake.

  
Forbanna irriterende! 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. september 2015, in Østmarka, Helse, Psykiatri. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Du prøver, og som et barn som spiller, er de lov å jukse litt med terningen. Ikke gi opp. Jeg heier på deg!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: