Ny uke, ny start, nye muligheter. 

I allefall håper jeg det. Den kommende uka kan umulig bli værre en den som har vært! 

wpid-wp-1437404862072.jpeg
Jeg har lurt noen ganger om underbevisstheten min jobber imot meg og kjører meg skikkelig ned i grøfta før det går oppover. 

Jeg, Tine vil få meg utdannelse, gjøre ferdig skole og drømmen er å jobbe med barn som har det vanskelig. Enten det er på barnevernsinstitusjon eller BUP. Noe som ofte har irritert meg i mange samtaler er at jeg har sagt til behandlere og sykepleiere at når jeg har spurt om de vet hvordan det føles at alt er så mørkt at du ser ingen løsning på ting, så svarer sikkert minst 90% at de gjør ikke det, mens de som faktisk HAR vært vært gjennom noe dritt selv i livet er de som har greid å hjelpe meg mest. 

  
Nå mener jeg ikke at jeg skal utbrodere hva jeg har gjort og alt det der, men om noen spør meg så kan jeg faktisk si at JA, jeg vet hvordan det føles å sitte nederst i grøfta uten stige til å komme seg opp. Jeg skrev i går at jeg skulle kjøpe meg noen bøker å lese på. Kan vel ikke kalle det en belønning til meg selv, for det fortjener jeg ikke. Men jeg kan kalle det en motivasjon!

  
Jeg sov til kl 13 idag, og er allerede stuptrøtt. Så jeg skal ta kvelden nå.

God natt folkes og sov god!

Forresten, jeg lurte på noe. Er det noe dere vil jeg skal skrive mer/mindre om?

  Margit tar en næringsdrikk til kveldsmat… 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. september 2015, in Østmarka, Helse, jobb, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. Ja du klarer å ta fagbrevet :) det er jeg sikker på :) Lykke til Tine 💖

  2. Vi skal klare dette, Tine! Vi skal klare å få det livet vi ønsker oss! <3

  3. Fint å se du TENKER, selv om du ikke var mistenkt for IKKE å gjøre det….
    …PHU… Har halve hjelpeapparatet stand bye her og nå… Jeg er blitt glad i å snakke med deg og jeg er forbanna! Hvil deg nå først og fremst…. R

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s