Dag 21 – Din verste uvane

Oj oj oj, hvor skal jeg begynne? Haha. Egentlig burde jo noen andre svare på det? 

Men, jeg er kronisk dårlig på å svare på telefonen. Både fordi jeg har telefonangst og telefonen min står stort sett på lydløs. Det er veldig upraktisk siden jeg har en tendens til å legge den fra meg på de underligste plasser, og det hjelper fint lite å ringe til den når den står på lydløs. 

Jeg biter negler, og har gjort det hele livet. Det er klin umulig å slutte. 

Jeg utsetter det meste av skolearbeid til i jeg bare MÅ, så det blir skippertaksarbeid, samme med husarbeid. Jeg er veldig dårlig på å gå å «smårydde». Unntaket er på jobb, men hjemme går rotet mitt bare utover meg selv liksom. På jobb kan jeg ikke etterlate ting som en svinesti. 

IMG_0828-0
Også har jeg gullfisk hukommelse, om det er en dårlig uvane eller bare lett Alzheimer er jeg litt usikker på. 

Ja, nei jeg skulle vel egentlig bare nevne en dårlig uvane. Men jeg har jo så mange at det ble vanskelig å velge. Haha. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. september 2015, in Bloggutfordringer, Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s