Keep smiling, fake a smile!

Dette har mildt sagt vært en shitty crappy dritt uke. Fra mandag og til idag. Hvordan det blir framover er vanskelig å vite, jeg har desverre ikke lært å spå i framtiden på skolen. Selv om det kunne ha vært nyttig innimellom.

image

Men det er jo i motbakker det går oppover. Haha. Det er en positiv ting med å ha nådd så langt ned på bunnen som nå, og det er at jeg tror ikke det er mulig å komme lenger ned. Såfall må jeg finne fram hammer og meisel og det gidder jeg ikke. Jeg skammer meg, jeg var ufin mot tyskern på fredag uten å si unnskyld og jeg har brutt løftet mitt til miljø kontakt G. Så ja, jeg skammer meg. Skam tror jeg er av de værste følelsene som finnes. Den er langt opp på lista i allefall.

Så i morra tror jeg at jeg skal surfe litt bokhandlere på nett og kanskje unne meg noen fagbøker. Jeg kjøpte jo denne her om dagen :

image

Men det kan vel ikke akkurat kalles en fagbok.

Nei natta her nå. Sov godt folkens

image

Kanskje skinner sola i morra?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 26. september 2015, in Østmarka, Foto/bilder, Helse, Psykiatri and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Håper du får en bedre dag, trist å være deprimert :( jeg har også vært deprimert I det siste, derfor ikke klart å være aktiv. Klem 💖

  2. Så fin strikkebok! Ja, unn deg noen fagbøker, det var en god plan. Og da går det oppover i sidetallet i alle fall!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: