Skole? Såfall hva? 

  
Jeg driver jo å leser litt fag selv om jeg ikke går på skolen akkurat nå, men etter å ha snakka med ene primærkontakten min nå, så fant vi ut at vi, eller dvs tyskern kanskje kan ta kontakt med Østmarka skolen i morra for å finne ut om jeg kan ta noen fag, og hjelpe meg å finne ut hva jeg mangler. 

Jeg vet jo hva jeg vil jobbe med, men ikke helt veien dit liksom. Drømmen min er ikke å «nave» resten av livet. Fatter forresten ikke at noen kunne finne på å kåre noe så tragisk til årets ord liksom. At det er et begrep i det hele tatt egentlig. Det burde ikke være det! 

  
Det jeg står mellom er barnehagelærer eller barnevernspedagog av høyskole utdanning, eller fullføre barne og ungdomsarbeider. Vanskelig å  velge egentlig. Men kunne jeg valgt på øverste hylle tror jeg at jeg ville valgt barnevernspedagog. Drømmen min er jo å jobbe på barnevernsinstitusjon eller liknende. 

Så for å komme inn på høyskole må jeg jo nødvendigvis fullføre en del allmenfag, mangler en del norsk, historie, engelsk og matte er jeg usikker på. Jeg har tatt 1MY, men så har det kommet nye regler ang det med matte, så jeg er usikker på om den gjelder fortsatt, men det kan jeg sikkert få svar på om tyskern tar kontakt med skolen. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. september 2015, in jobb, Skole. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Så bra!!!! :) Har stor tro på deg og drømmene dine. Dette fikser du!

  2. Jeg ville valgt barnevern, både med tanke på lønn og attraktivitet på arbeidsmarkedet- det er enklere å få seg jobb både som miljøterapeut og bygge på videre til f.eks ledelse etc;) Dessuten er ikke snittet noe høyt sånn at du kan ta det piano med allmennfagene^^

  3. Alt det der vil skolen kunne svare deg på. Høres ut som om du ikke er så langt unna generell studiekompetanse, de fagene du mangler vil du lett få til. Tror ikke du trenger mer matte enn du allerede har.De svarene har skolen, som er en del av Brundalen eller Charlottenlund eller hva de nå kaller seg i dag.,Sønnen min gikk der og fikk tatt fkere fag.,.Høres ut som en veldig god ide»!!!!!!!!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: