Dag 15 – Rommet ditt 

Ja de må nå bli rommet mitt her på A2 siden det er her jeg befinner meg for øyeblikket…  Får knipse litt. 

  
Pult med rot/stæsj. Fra venstre: hårkur, diverse te og kaffe, tegneblyanter, skolebok, hårfarge (rosa, lilla og blå, hva skal jeg ta neste gang?) mer skolebøker, en tegnebok, noen DVD’er og honning. 

 
Seng….. Med strikketøy, en episode House MD på Netflix og et lass bøker på nattbordet. Og nødvendigheter som lipsyl, håndkrem og nesespray. Og ikke minst bamsen min Margit som dere såvidt ser rompa til. 

  
Sittegruppe eller hva man skal kalle det. Her gjør vi disse «kjenn på kroppen» øvelsene. Meg i den røde stolen og kontakten min i den svartbrune stolen. Litt rot, strikkeoppskrifter, skolebøker, almanakken min, og ny for neste år som jeg har ført opp viktige bursdager.

  
Klesskap, vask og rullestol som fungerer som roteoppbevaring akkurat nå… 

Er det dette man kaller bak fasaden, siden jeg ikke har rydda en dritt før jeg tok bildene? Og for de som ikke har satt sine bein på en psykiatrisk avdeling, så ser det altså sånn ut! 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. september 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 11 kommentarar.

  1. Bak fasaden ja :p Haha, du skulle sett rommet mitt nå, etter 8 uker på Nidaros :P Klær OVER alt.

  2. Så masse te du har! Håper det er din kopp te ;) God søndag til deg.

  3. Syns du den hårfargen er gode? Jeg prøvde den, det sklei ut med en gang! Lurer på om jeg gjorde noe feil eller noe …

  4. Flashback fra år boende på upersonlige sykehusrom :O Et sykehus blir aldri et ordentlig hjem uansett hvordan man vrir og vender på det :/ Men av og til må man jo bare bo slik i perioder av livet. Håper det går bra med deg og behandlingen :) <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: