Dag 14 – Noe du er redd for

Jeg er redd snegler og veps. Sånn helst seriøst. Vet ikke om det har et eget sært navn, men jeg er i allefall redd for dem. 

  
Jeg er og redd for at frk. Fastlege plutselig skal dø, og for å gå forbi McDonalds fordi jeg er redd jeg legger på meg hvis jeg puster inn lufta utenfor. Jupp, det var noen irrasjonelle tanker på morraskvisten. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 18. september 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Jeg er også litt redd for veps, men bare i cola på stranda og ved tallerken ved frokost- og middagsbordet om sommeren. Pappa sa man kunne dø om man drakk en veps.

  2. Det var rett og slett j….morsomt! 😂😂😂

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: