Noen få bilder, med avsporing til Duck Hunt….

IMG_2988-001

Jeg lovte jo bilder, og jeg bruker å holde det jeg lover, så her kommer bilder. Jeg har endelig fått sosa bildene inn på dataen. Ting tar tid for treige trøndere. Har endog til vært på ennå en bilde safari og fått noen blinkskudd, så jeg får det jo travelt med å sitte å knote å redigere å greier her nå. I-landsproblem sa du?

Flying duck 16.09.2015 17-31-053

Fikk dette blinkskuddet i dag, får litt assosiasjoner til det gode gamle Nintendospillet «Duck Hunt» for de som er så gamle at de husker det? Og hvis du ikke er det, så finnes det som app til smart telefonen din. Veldig morsomt spill, og veldig gøy å sikte på TV’n med orange plastisk pistol!

duckhunt

video for spesielt interesserte eller nostalgiske… men som sagt, om du ikke er den lykkelige eier av en gammel NES, så finnes dette fantastiske spillet til din smart telefon. Nå høres jeg ut som en reklamekjerring, det er ikke meningen, jeg får ikke betalt av den (sikkert japaner geeken) som har laget appen for å si dette, men det ER et gøy og nostalgisk spill, akkurat som appen «snake 97» Alle som har eid en Nokia 3310 eller liknende skjønner nok hva denne appen går ut på, og JA den er like åzåmme som i gode gamle dager.

IMG_3039-001

jeg har jo ikke tømt kameraet mitt siden tidlig i sommer, så jeg fikk jo noen koselige gjennsyn med gode minner også. Det trengte jeg i dag. Dagen starta mildt sagt ganske ræva, og ble bare mer og mer ræva helt til tyskern fant ut at, nei nå går vi heller en tur istedenfor å sitte her å diskutere fram og tilbake, for vi hadde aldri blitt enige uansett der og da. Jeg må ærlig innrømme at min første tanke var at da stikker jeg, men en viss selv innsikt har jeg dog, og med min fysikk så har jeg ikke klart å løpt fra både tyskern og mr. primærkontakt. Om jeg hadde klart å løpe i det hele tatt, så da var det bare å innfinne seg med at sånn ble det, snakkes mer i morra.

ja også ble det jo nok en fotosafari nå på ettermiddagen da.

IMG_2955

Forresten, til alle dere som kommenterer med falske mailadresser og falske navn, som uttaler dere om ting dere ikke har greie på. Ikke forvent at jeg publiserer det dere skriver som er reint pisspreik fra ende til annen, men det hadde vært fint om dere la igjen ekte mail adresser, om ikke ekte navn når jeg prøver å rydde opp i ting på «privaten». Ana, eller hva du nå kaller deg, som påstår du kjenner meg så godt burde jo vite at jeg ikke har vært inne på noe forum på årevis, siden du kjenner meg så godt mener jeg. Og neste gang du kommenterer dritt, legg igjen en ekte mailadresse iallefall så jeg kan maile deg og forklare deg hvordan ting faktisk henger sammen.

IMG_2970

og du som mente jeg bare kunne legge ned bloggen, så kan jeg informere deg om at behandleren min vet jeg skriver blogg, og har adressen. Og har planer om å bruke det som en del av behandlinga. Jeg anbefaler deg å se forelesningen med Ingeborg Senneset og Svein Øverland som jeg la ut for et par dager siden.

IMG_3042

Det var alt for i dag…  ja forresten, trykkk på bildene om dere vil se dem større.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. september 2015, in Diverse, Foto/bilder, Helse, Venner. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

 1. Men du vet hvem jeg er håper jeg :) koselig å se bilder ! Du må jo ha det gøy med alle de som mener så mye rart om deg og bloggen, du må jo legge ut litt så jeg å får se, ingen legger igjen noe slik hos meg. «Er litt sjalu » klem.

  • huff, nei kanskje jeg skal publisere noe av det i den lukka bloggen. For å si det sånn, så egner det seg ikke som offentlig lesning det folk driver å lirer uttav seg, derfor prøver jeg å nå dem på mail, og da blir det litt vanskelig når de legger igjen fake navn og mail adresser

 2. Haha jeg digger måten du skriver på! Så rett fram og ærlig :)

 3. Nei du må ikke legge ned bloggen, hva er det slags tull. Nei koselig å les bloggen din :)

  • nei det var ei som mente det for jeg gjorde meg selv til et offer ved å skrive blogg. jaja folk får mene det de vil. jeg kommer til å blogge så lenge det gir meg noe, og så lenge jeg har noe vettugt å komme med.
   nå vil jo tyskern bruke blogginga som en del av behandlinga også

 4. He he… Ja da har de ikke lest mange blogger ☺

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: