Dag 12 – Mobilen din

Jeg har levert fra meg mobilen til peronalet for å få litt fri fra mas og kjas. Men jeg har bilde av det nye mobildekselet mitt som kom fra Ebay igår, så det blir jo nesten da?

  
Jeg har i allefall en blå samsung galaxy S6. Og er igrunnen veldig fornøyd hvis noen tenker på å skaffe seg ny mobil liksom. 

Nå skal jeg tusle en tur og ta litt bilder, og WOW, rote meg til å legge de inn på PC’n etterpå så da kommer det sikkert en bilde bonanza senere i kveld. Hahaha. Bildebonanza fra Østmarka og Ringve botaniske hage! 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. september 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Gleder meg til bilder! Kult deksel forresten.

  2. heia! glad for at du er innlagt nå <3 Tenker masse på deg!

  3. Så du får for mye telefoner du? Gud du er heldig! Stilig deksel :)

  4. Ha det bra Tine, og lykke til videre.

    R

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: