For du e værdens bÆÆÆÆste… 

Ja de e itj nå tvil, å når æ tenke på dæ så kjæm det fort et smil!

 
Nei jeg tenker ikke på Celine. Jeg tenker på alle de gode folkene jeg tross alt har rundt meg. Som jeg desverre ikke ser hver dag, men som er de første jeg tenker på når jeg står opp om morgenen og de siste jeg tenker på før jeg legger meg og håper de har det bra. 

  
  
Jeg prøver å trene beina så godt jeg kan, det er jo det aller største hinderet ifht jobben og å reise plasser. De fysiske plagene som hinderer meg i så mye. Skal til nevrolog igjen i begynnelsen av oktober og 24-timers EEG, håper de finner mer ut av ting da.  

  
Disse kroppsbevisthets øvelsene som jeg må gjøre 5 ganger om dagen er, tja? Mildt sagt vanskelige, men terapi/behandling skal jo ikke være noe hvilehjem heller. Så det er vel bare å bite tennene sammen å gjennomføre. 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 15. september 2015, in Østmarka, Familie, Helse, Venner. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Vel. Jeg er her iallfall. Og trekk litt fra kontoen til alle de som er med deg!

  2. Åååh, for en søt, gammel dame!

  3. Håper at de finner ut hva de kan gjøre for deg I okt. Klemmer fra meg 💖💖💖

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: