Dag 11 – Ett bilde av håndskriften din

  
Sånn skriver jeg. Stygt, og jeg kunne sikkert blitt lege på skifta mi. Det er kommet meg for øre at Frida bygger opp til drama igjen. Hvorfor? Det kan bare hun og Gud om ham finnes vite og sikkert behandleren hennes som hun ljuger ørene fulle om dritt om meg til. 

Jeg har ikke hatt kontakt med Frida, så jeg skjønner ikke dette plutselige behovet for å «ta meg». Annet en seriøse fritidsproblemer. Kjære Frida, jeg vet du sikkert leser dette, konsentrer deg om behandlinga di og kom deg på Blakstad istedenfor for å drive med hva enn du driver med. Jeg har lat være å publisere all dritten du har kasta ut av deg av hensyn til deg selv, men om du ønsker det så for all del, jeg kan godt lage et Frida spesial. Men jeg tror ikke noen har noe interesse av å lese det. Annet en behandlerne dine kanskje som tror på alt du sier til dem. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 15. september 2015, in Østmarka, Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 15 kommentarar.

 1. Si i fra om F om d blir noe mer møkk fra den kanten!

 2. Stå på Tine

 3. Vet ikke hvem denne jenta er, eller den psyke bloggverden dere tilhører.

  Du graver deg ned i en umoden trend, og fremstår desverre meget useriøs i forhold til det andre du skriver; jobbønsker og fremtid.

  Tror du graver deg ned i mye av det triste i livet ditt (som jeg såklart anerkjenner, jeg tror ikke du tuller når du sier du ikke har det bra, mye tristhet, sykdom og smerte). Men kanskje tiden er inne for deg å jobbe med friskhet og fremtid, og gi slipp på det negative og destruerende ved den syke verden.

  • Jeg er ikke uenig med deg.
   Men når man går i flere år uten noen form for hjelp fra spesialisthelsetjesten som liksom skal hjelpe deg og bygge deg opp, ikke bryte deg ned så er det noen ganger vanskelig å se noe positivt. Og jeg prøver virkelig så godt jeg kan å dra fram de ørsmå tingene som faktisk er positive. Og tro meg, de har i perioder ikke vært mange.

 4. Frida har iallefall sagt unnskyld to ganger.

  Jeg har fulgt deg, jeg har vært på forum med deg i mange år.. Det gjelder ikke alltid å være syk nok, eller hvem som fortjener hjelp eller ikke. Kan dere ikke bare være glade på hverandres vegne?

  • Og forresten så synes jeg det er veldig spesielt at du sier at Frida kom inn på grunn av en sommervikars feil.. Kan du ikke bare være glad på andres vegne, må du være så ekstremt bitter? Har lest bloggen din flere ganger, og jeg ser du sletter kommentarene dine på Frida sin blogg også. Det er ganske umodent. Er ikke du 30 år?

   • Jeg syns det er ganske umodent å skrive under falskt navn fra en fake mailadresse… Jeg har sletta 3 kommentarer på fridas blogg, hvor av en av dem varmt jeg ER glad for at Frida får behandling, men jeg anntar Frida nok en gang har løyet og sagt noe annet.

    Prøvde å sende deg en Mail, istedet for å diskutere her. Men det blir litt vanskelig når folk seiler under falskt flagg.

   • Jeg har skrevet flere ganger til Frida at jeg er glad på hennes vegne, og at jeg ble sint først. Men det var på systemet. Men hun publiserer jo ikke de kommentarene eller sletter dem.
    Det er behandleren som har sagt det med en sommervikar. Ikke noe jeg haregner funnet på.

  • Frida sier unnskyld på mandag og skriver at hun hater deg på onsdag and so does the story go on and on.

   Jeg har sagt mange ganger at jeg ER glad på hennes vegne. Jeg ble bare forbanna pga det med BET først da på SYSTEMET.

 5. Syns du skal publisere det jeg.

  • Tja, om det er det Frida virkelig ønsker så… Fikk en kommentar her om at Frida har sagt unnskyld, og det stemmer, men samtidig løy hun en kompis huden full om meg og gav meg så ørene flagrer 5 minutter senere. Så, tror ikke den unnskyldningen var så dyptfølende akkurat….

 6. Hvis addressen min er «fake» så er det fordi den er tatt ut fra systemet på universitetet jeg gikk på. Den funket i fjor, men kan hende er inaktiv nå, det var iallefall ikke meningen.

  Jeg har ikke noe spesielt kontakt med henne utenom at jeg leser bloggen hennes innimellom, men jeg må vel få lov til å si det er synd at man ikke kan være glad på andres vegne, selv om man ønsker behandlingen selv?
  Det er alt jeg ville si, jeg har ikke fått noen informasjon eller noe fra noen av dere annet enn dere skriver i blogger og kommentarer. Personlig synes jeg ikke det er rett av dere å drive på slik dere gjør, fordi livet har så mye mer å tilby enn dramaet dere befinner dere i akkurat nå. Som sagt mente jeg ikke å være slem og utgi meg med falsk epost, men jeg vil egentlig ikke motta en rekke grunner til hvorfor din situasjon er verre enn hennes, eller hvorfor hun er slem og dobbeltmoralsk fordi jeg kjenner dere ikke så godt. Jeg håper iallefall denne tvisten kan løses og at det ikke alltid trenger å være slik for dere.

  • Ok. Jeg fikk i allefall mailen i retur og at den ikke eksisterte, jeg skrev heller ikke noe i den mailen om at Frida var ditt og datt. Det var en hel del andre ting jeg prøvde å oppklare. Men, det spiller ingen rolle for min del.
   Jeg har sagt til Frida at jeg ER glad på hennes vegne, men hun vrir på det. Så du får nesten skrive en liknende melding til henne også.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: