Dag 10 – Ett bilde av deg selv, tatt i dag. 

Say cheese 😊

image

Den ene dagen man faktisk kunne hatt bruk for en selfiestick liksom. Hahaha. Ikke faen om jeg ber personalet ta bilde av meg for å legge ut på bloggen liksom.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 14. september 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Haha, her kan du sjekke ut om du skal skaffe deg selfie-stick eller ikke ^^

    wihii, pappa på radioen nu :D -> diggresjon -> ingenting med saken å gjør :P

    http://joyreactor.com/post/1758126

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: