Dag 9 – Smykkene dine

Det eneste jeg har av ordentlige smykker er vel bunadsølvet mitt

image

Jeg har Nordlandsbunad,  den som er blitt kåret til Norges fineste flere ganger. Men det er ikke derfor jeg har den altså. Det er fordi jeg har slekt fra nordnorge. Jeg syns det er idiotisk å bare velge seg en bunad man syns er fin uten å ha noe som helst tilknytning til stedet.
Den ene sølvja mi har vært tippoldemora mi eller noe sånt sin faktisk! 

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 13. september 2015, in Bloggutfordringer, Familie, Høytider. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. Jeg har også nordlandsbunad, min er grønn. Mamma er fra Helgeland så det er tilknytningen min. Det er tanta til mamma som har brodert og mamma har montert. Jeg er veldig glad i bunaden min😊

  2. Fin bunad. Samboeren til broren min, fra Harstad, har den. Jeg har masse smykker, men får ikke bruke på sykehuset så nå har nok hullene i ørene grodd igjen. Men en dag skal jeg ha nye. En dag…

    • Hadde hull i ørene jeg også. Men de er grodd igjen. Like greit siden jeg er allergisk mot alt jeg putter inn der unntatt bunadsølvet og det kan jeg jo ikke gå med hele tiden… Men mamma bruker ørepynten når hun låner bunaden min da.

      Mange av tilstelninger hun er på gjennom jobb hvor kongefamilien er tilstede er antrekket mørk dress eller nasjonaldrakt. Så da låner hun bunaden min 😉

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: