Dag 8 – Et tre år gammelt bilde av deg

image

Dette er i 2012, det blir vel 3 år siden? Eller er jeg jævlig dårlig til å regne nå? Det er i allefall fra en sketsj om NAV. Hvor jeg spiller arrogant NAV konsulent og klienten som egentlig bare kommer for å fortelle at hun har fått seg jobb blir totalt overkjørt med alle standard NAV fraser. Og NAV konsulenten er egentlig fint lite interessert i å høre på hva klienten har å si.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 12. september 2015, in Bloggutfordringer, Diverse, Håndarbeid, Morsomt. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. He he… Den var stilig :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: