The best revenge is living well….

  
Jeg har så mange ganger lyst å bare gi opp, droppe alt og ja gi opp. Kommer ikke til å bli frisk, og alle de tankene der kommer, så da kan jeg like gjerne skrive meg ut,å gjøre slutt på alt med det samme. Hvorfor fortsette å feile gang på gang liksom? 

Så hvorfor fortsetter jeg egentlig å prøve? Jeg tror det ligger i menneskets natur at man ønsker en slags hevn over folk som har gjort en stygge ting. Og grunnen til at jeg fortsetter å kjempe ligger i overskrifta, den største og aller beste hevnen jeg kan ta over disse smålige syke menneskene er å kjempe meg tilbake i jobb og skole. Koste hva faen det vil. Idag har jeg rota rundt i parken på Ringve til beina ikke klarte å bære meg lenger. Jeg prøver og prøver å trene muskulaturen i beina, nevrologene aner jo ikke hva som er galt med de forbanna beina, men det kan umulig gjøre det værre å styrke musklene. 

  
Nå de siste dagene har det vært litt sånn møter om hvordan ting skal være osv, og idag var det kaffeslabberas med frk. Fastlege, basen, mamma, mr. Tiller og tysker’n. Trivelig nok for dem sikkert, jeg deltok bare på slutten og fikk en oppsummering. Ikke fikk jeg noe kaffe heller, men jaja. Veies skal jeg vist også, på fredagene. God helg liksom. Og så har vi lagd en plan på måltidene, det er bra. Enten havregrøt eller næringsdrikk. Og en liten porsjon middag, og jeg får ønskekost. Hurra! 

  
Så skal vi fortsette å gå masse turer. Og nå har jeg fått PC’n min hit, så jeg kan få lagt ut noen av bildene Jeg har risikere liv, helse og kamera for å ta. 

  
Så, håper alle har det okai, og så maser jeg litt mer om Spørsmålsrunden.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. september 2015, in Østmarka, Foto/bilder, Helse, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. Fortsett videre å jobb med ting, ikke sikkert du blir «frisk» de første 10 årene, men du vil lære deg å leve med problemene og jobbe ut fra dem. Jeg har Chrons, lupus, leddgikt, migrene, vil aldri bli frisk fra dem, men må lære meg å leve med dem å takle livet, så har jeg bipolariteten som puster meg I nakken og sier : gi opp nå Siw, gi opp! Jeg må lære meg å leve med sykdom , smerte og de negative følelsene og stemmene som sier at mitt liv har ingen verdi. Bli herre I ditt eget liv Tine, det er det som det handler om, veien er lang og tøff, men det er verd det. Klemmer 💖💖💖

  2. Du er jo på GOD vei. Ja – hev deg over «de folka». Du er bedre enn dem. Jeg vet. Opptrening ja, jeg gjør det samme med fot og hånd. Trener på min måte, sykling og gåing. Så vil set gå seg til. Fysioterpeuter og leger finner ikke ut av meg heller. For den saks skyld gjør ikke Psykologspesialisten min det heller, men det ble en digresjon….

    Så – jepp Tine, du er på rett vei. Fortsett å gå den veien. En dag er du framme!!!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: