Dag 6 – En ting du aldri kommer til å gjøre

Det er ganske mye jeg aldri kommer til å gjøre… BLA alt det sinnsyke jeg har blitt beskyldt av diverse gærne mennesker for å ha gjort.

image

Men én ting jeg aldri kommer til å gjøre, og de som kjenner meg vet dette. Det er å dolke vennene mine i ryggen.

En annen ting er å ta på en brunsnegle. Eller noen form for snegle i det hele tatt. Det kommer jeg heller ikke til å gjøre, ikke om noen truer meg med hagle kommer jeg til å ta på en brunsnegle! Nei, de er IKKE søte og nusselige. De er bare ekle ekle EKLE!!!!!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. september 2015, in Bloggutfordringer, Venner. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Det var en plass sørpå som syntes at de kunne bruke sosial klienter I krigen mot brun snegla! Snakk om ikke sosial dumping, men dumping av folk som har gjort ett eller annet og kommet på sosial trygd!

  2. Mener det var Halden eller Fredrikstad 😡😡😡

  3. OKOKOK – bare jeg slipper den dolken så….

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: