Tittel ja, jeg hadde en tittel!

Jeg skrev et langt innlegg som mobilen min sletta. Takk kjære mobil for det. Anyway, poenget mitt var som at livet er litt som et kamera. Man må fokusere på det viktige, lagre de gode øyeblikkene og utvikle seg av det negative. Og ikke minst, om ting ikke funker.
Prøv igjen!

image

Nå er tyskern borte noen dager, men jeg har gått turer når formen har tillatt det, selv om vi holdt på å regne bort i går. Først var det masse fine motiver og jeg tenkte FAEN at jeg ikke hadde med speilreflekskameraet, men når regnet høljet ned så var jeg like glad. Det kunne fort blitt ingen speilrefleks i det hele tatt så mye regn det var. Men noen mobilbilder fikk jeg tatt innimellom regnbygene.

image

Vi presterte til og med å gå oss vil oppe på Ringve botaniske hage. Heldigvis har jeg en relativt velutviklet retningsans, så vi kom oss tilbake om en søkkblaute.

image

Personalet her burde ha skiftetøy slik vi har på jobb på SFO.

Jeg føler jeg går fra det ene måltidet til det andre, ispedd noen turer. Lørdag hadde vi Østmarka varianten av hangman.

image

image

Tyskern er tilbake på onsdag. Det sa jeg kanskje? Anyway, jeg ser fram til å jobbe med han for han virker oppegående!

Jeg har fått en god samtale med kontakten min OG en tur ut, vi testa eplene igjen så vi har en løselig plan om eplekake til helga. Det er jeg helt med på. Jeg elsker jo å bake, men om de slipper meg inn på kjøkkenet er vel mer tvilsomt.

I kveld har vi ledd godt av denne youtube snutten hvor Hitler får brev fra NAV.

image

Jeg fant forresten disse skoene på adidas side amerikanske hjemmesider, men som alt annet gøy så sendes det ikke til Norge. Dritt!

Så ja, nå er det strikking og skravling med hyggelige medpasienter før jeg tar kvelden. Fikk somlet meg i dusjen og når jeg ble så forbanna på den h…. mobilen som sletta det lange innlegget jeg skrev.

image

Og send inn flere spørsmål så skal jeg svare snart. Jeg lover!

Og kryss fingrene for at mobildritten ikke ødelegger opplastingen denne gangen da!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 7. september 2015, in Østmarka, Foto/bilder, Helse. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. Husker ikke sidenavnet mitt , men du vet jo hvem jeg er. Virker som du har det fint på den nye avdelingen, koselig å se :)

  2. Herlige toner fra Tine, som søt musikk i mine ører! Her, du kan få dele denne med meg nå som natta har kommet:

    Natta til T. Gratis sovemedisin!

    https://raggmoblog.wordpress.com/2015/09/07/kvelden-har-kommet-men-du-farjo-ikke-sove/

  3. Arg! Skrev innlegg så ble det vekk :( skulle bare si at det ser ut som du trives på avdelingen! Det er jo superflott 😊 håper du har en god natt 😊

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: