A2 so far…

image

Det ble en litt bråere slutt på oppholdet på A4 en planlagt. Pga litt mildt sagt uheldige uttalelser fra overlegen på A4 fant jeg ut at jeg like godt kunne gjøre slutt på elendigheten først som sist. Han var ikke interessert i å høre på meg, og det kombinert med at jeg fortsatt var jævlig provosert over Østmarkas lettvinte løsning på mobbeproblemet gjorde at jeg kokte innvendig, at personalet var enig med meg hjalp lite jeg var like forbanna. Og når jeg snakka med legen, rolig og behersket fikk beskjed om at hun holdt meg på nødrett gikk det litt i svart. Og når flere av personalet i tillegg presterte å si flere ganger at «Nå må du roe deg ned F…» personen som var grunnen til at jeg var forbanna i utgangspunktet så gikk det totalt i svart for meg. Og det endte med at jeg lå på gulvet å hylte til personalet at jeg er da for f… i h… ikke den falske kjerringa der. En av sykepleierne var heldigvis rolig å sa flere ganger at han visste det veldig godt og at det var jeg absolutt ikke, og jeg var overhodet ikke denne personen. Men de bestemte seg for at jeg var såpass dårlig og hadde ikke nok kontroll så jeg ble sendt over på intensiven på A1 over natta. Sykepleier T. fra A4 fulgte meg og var der til ting hadde roet seg og det er jeg han evig takknemlig for.
Jeg fikk snakka gjennom det som skjedde med 2 gode sykepleiere på A1 som forsto godt hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde, at det sa SNAPP i hodet mitt når personalet begynte å kalle meg for F… siden h*n var grunnen til at jeg var i dårlig form i utgangspunktet.

Men jeg fikk sovet godt og snakket med overlegen på A1 som jeg hadde som behandler på A3 i fjor sommer, og det var egentlig en hyggelig samtale. Vi snakket litt om løst og fast og at mamma og jeg har lyst å reise til New York. Han overlegen her snakket veldig mye om at jeg som er så glad i London kommer til å ELSKE New York, så når den tid kommer at jeg blir frisk nok til å reise så kommer jeg nok til å spørre overlege V. om noen reisetips til New York.

Anyway, jeg flytta opp på A2 ikke lenge etter fikk møte primærkontakten min og hadde samtale med legen, som overlegen på A4 var veldig opptatt av at var tysk, så for å holde folk fra hverandre her så er han heretter tyskeren. Ikke fordi han er så veldig tysk, jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk iallefall, hallo liksom,  fyren liker til og med å strikke!

Ble det et par turer ut, den ene med speilreflekskameraet, men jeg har ikke PC’n min her ennå så bildene kommer senere. Men kveldsturen med den andre kontakten min tok vi til Ringve botaniske hage.

image

Og da fant vi et skilt hvor det sto at vi hadde gått verden rundt,  iallefall tre-verden. Haha.

Så joda, jeg tror dette kan bli bra jeg selv om det ikke starta helt som planlagt. Gikk en liten tur på området med kontakten min før hun tok helg idag og hun syns vi burde snakke med tyskeren om å få gjort noe med skolen, for jeg har jo lyst å få tatt fagbrevet som barne og ungdomsarbeider. Og hun mente vi måtte jobbe med at jeg må få tro på at jeg faktisk KAN få til ting, og la han jækla lærern fra ungdomsskolen være i grava si det han hører hjemme.

image

Nå er det fredagskveld her, og jeg driver aktiv strikkeopplæring av medpasienter. Så jeg får vende tilbake til det.
Ville bare gi lyd fra meg.

image

Og så vil jeg mase litt mer om spørsmålsrunden!!! før jeg svarer….

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. september 2015, in Østmarka, Håndarbeid, Helse, jobb, Skole. Bookmark the permalink. 13 kommentarar.

 1. Hva sa du at legen kalte deg? Fy fan for noen mennesker som Jobber I psykiatrien 😬😬😬 man kaller ingen for slik uansett. Virkelig som at du har kommet personlig inn på personen! Fan ta, sjuk I hodet!

  • Han her kalte meg vel ikke noe stygt rett ut slik han på A3 som sa jeg var for feit til å ha en spiseforstyrrelse liksom. Problemet med han er at han ikke var interessert i å høre på meg for han hadde hørt hva F hadde sagt og av en eller annen syk grunn tror han at hun ikke lyver i det hele tatt. så han var ikke interessert i å høre hva jeg hadde å si om saken.

 2. Treng du bevis, så veit du at du kan kontakte meg, sant? Kanskje eg kan kome innom på besøk når eg kjem til Trheim snart, hjelper meir enn gjerne! Kjent deg lenger enn den gjengen, og kjent deg lenger enn Østmarka har….. så gje lyd!

  • Tja så lenge de behandler meg ok her så går det greit. Det var bare han ene legen som provoserte meg som tror at F er en uskyldig engel og tror blank på alt hun lirer av seg og ikke var interessert i å høre noe av hva jeg sa og min side av saken

   • Gi F… i F. Dagens beste råd. At d ikke er så lett, det vet jeg også litt om. Nå begynner jeg faktisk kjenne at det murrer litt…. 😡😔😐😌😀😄😂😂😂😂😂

 3. Er ikkje redd for å snakke med psykiatere eller kva det skulle vera ;)

 4. Morn, morn :-) Yeah, var askkurat i nærheten og det var litt bababeluba, som endte ok. Spurte meg litt for og nå har jo jeg også surret undt på postrn(e) så mange ganger at de er så vant meg neg at det tok en stund før de husket at jeg aldeles ikke er ANSATT… så jeg skjønte det meste.

  Jupp. Da et det bare veien videre som står igjen! Trenger ikke bli så mye negativ og dum den veien skjønner’ub👍😏

 5. Godt å høre at ting ser bittelitt lysere ut

 6. Alltid godt med livstegn fra deg!

 7. Stå på! Fargene på det du Strikket (er det en lue?) var nydelige. Prøvde meg på sånn snurresokk, men hunden begynte å spise på den, måtte rakke opp nok en gang:/ Håper du får ei fin helg!

 8. Åh! Det blir en magigenser! Lækkert!

 9. så gla for at de går fint me dæ:) ætter forholan i hvertfall

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: