Dag 2 – 10 fakta ingen vet om deg

10 fakta som ingen vet faktisk, den blir litt tricky, men som få vet kan jeg kanskje klare? 

1. Jeg har skrevet at jeg savner å drive med drama/teater, men når jeg var med i Instiusjonsteateret sang jeg faktisk både åpnings og avslutningsnummeret. Jeg var dritnervøs, men den følelsen på avslutningsnummeret når hele salen med over 100 mennesker reiser seg, den er litt syk!

  
2. Jeg tryna med hest, fikk hesten over meg og slapp fra det med en hjernerystelse. Slår et slag for hjelmbruk med det samme! 

3.  Jeg begynte jo å styre med mat tidlig, men å kaste opp maten «lærte» jeg faktisk på ungdomsskolen når vi hadde om spiseforstyrrelser. Før det så hadde jeg ikke tenkt over at jeg bare kunne kaste opp det jeg spiste. 

4. Jeg ble kasta inn på skjerma på Haukåsen en gang fordi en medpasient hadde satt opp håret mitt og sminka meg, og da pynta jeg meg litt også siden jeg følte meg litt fin. Iflg journalen hadde jeg kledd meg for å dø. Men hadde noen spurt meg? Nei. 

5. Jeg har syklet Stavanger – Kristiansand. Det har jeg kanskje fortalt før? Jeg er uansett jævlig fornøyd med at jeg gjennomførte siden jeg ikke akkurat hadde trent så mye på forhånd.

6. Når jeg gikk på Lundheim sto jeg opp og jogget før frokost et par mnder, helt til de forbanna knærne protesterte. 

  
7. Jeg ble mobba hele ungdomsskolen, det vet kanskje de fleste, men ikke at det var lærerne som sto for den værste mobbingen. Og når jeg leste dødsannonsen til klassestyreren min på ungdomsskolen feiret jeg for meg selv med en cider. 

8. Selv om jeg har tryna utallige ganger på hest og ellers, så har jeg aldri knekt noen bein. Utrolig nok.

9. Jeg var en relativt god miniski kjører for mange år siden. Nå har jeg ikke kjørt på over 10 år… 

10. Jeg er egentlig superwoman! Men det er en hemmelighet…. 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 2. september 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Yepp. Stilig – den superwomangreia hadde jeg en mistanke om ja….

  2. Superwoman likte jeg! Artig innlegg

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: