Gårsdagen

Dette innlegget starter litt negativt, men les hele det blir OK til slutten.

Dagen startet mildt sagt elendig med møte med overlegen her og psykologen på A3. A4 og A3 slåes sammen i neste uke, så da flyttes jeg på A2 for en viss annen person har fortrinnsrett på den nye avdelingen. Ja overlegen sa det faktisk rett ut.
Nå må jeg si etter å ha vært relativt forbanna for at Østmarka velger den lettvinte løsningen som de også ofte tar i skolen,  man flytter mobbeofferet og lar mobberne fortsette og dermed oppnår en slags syk belønning for mobbingen sin, at joda jeg et jo glad for at jeg slipper å møte noen av dem.

image

Men det er det at noen har førsterett på en avdeling og at de flytter den svakeste, uten å egentlig face problemet som provoserer meg. Så det var mye dissosiasjon i går for å si det sånn.

image

Kontakten min tok meg med ut en tur for å bare få litt luft etter å ha avverget en dissosiasjonsepisode som kunne endt ganske fatalt og vi dro på epleslang.

image

Jævlig sure. Men gøy var det! Plommene var ikke verdt å smake på en gang. Avslutta kvelden med en lang hyggelig telefonsamtale med søstra mi. ❤

Nå er det snart ansvarsgruppemøte, kan bli interessant. Og mest sannsynlig flytter jeg på A2 på torsdag. Og jeg tror faktisk etter å ha hatt en kort samtale med overlegen idag at det muligens kan bli relativt ok. Selv om grunnen fortsatt provoserer meg noe inni helvete.

image

Så ja møtet blir spennede.
Fortsettelse følger….

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. september 2015, in Østmarka, Helse, Selvskading. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. Nå jobber du BRA her Tine! La høre fra deg etter møtet. 👍👍👍👍

  2. Uspennende på fortsettelse

  3. Så rart og irriterende at du måtte flytte avdeling, Merkelig tenkemåte. Blir spennende å se hvordan det blir videre.

  4. Hvordan gikk det I dag på møtet?

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: