Dag 1 – Ditt siste innkjøp

Ny bloggutfordring da… i går kjøpte jeg ingenting, men nå har jeg vært en tur på butikken. Ikke særlig spennede innkjøp, men vel vel.

image

Så dagens innkjøp:
– cola zero
– dobbel pakke libresse
– dusj såpe
– aloe vera drikk fersken, sukkerfri
– truseinnlegg 
– hårkur
– nesespray

Og så kjøpte jeg en iskaffe på dromedar før ansvarsgruppemøtet.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. september 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: