Åpent brev om / til Psykiatrien i Trøndelag – hvorfor sender dere pasienter i døden? Er ikke aktiv dødshjelp ulovlig?

raggmo's Blog - Ragnar Moan

Den søndag 30. august 2015 skrev Ragnar Moan følgende:

Kopier til
Pål Sandvik, Østmarka
Knut Langsrud, Østmarka
Adm. dir. Helse Midt RHF
Styremedlemmene i Helse Midt RHF
Regionalt brukerutvalg
Adm. dir. St. Olav
Helsedepartementet
Helsedirektoratet

Fra Ragnar Moan, tidl. Styreleder RIO, tidligere medlem av Brukerutvalget Helse Nord

Hei!
Hva har dere tenkt å gjøre med dette (link under)? Det er så mange stygge episoder at jeg snart får media med på å lage en føljetong. Jeg sitter nå på så mye informasjon og dokumentasjon at jeg er direkte sjokkert! Og jeg har vært med rundt om i fagområdet Rus- og Psykiatri svært lenge.

Eksempel: Jeg er utrolig lei meg akkurat nå fordi Østmarka Psykiatriske sykehus er i ferd med å sende ut en pasient som ikke tør dra hjem, har flere selvmordsforsøk hvorav ett på Akuttpost på Østmarka som gjør at hun fremdeles sitter mesteparten av tiden i rullestol ett…

View original post 71 fleire ord

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 31. august 2015, in Diverse. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Yezz Tine! The fight is on. Nå er du en BRUKERSOLDAT som ikke gir seg. «Skudd kommer» som jeg sa som offiser, gentleman og kanonkommandør i forsvaret når vi fyrte 40mm skarp ammunisjon mot luftmål. For real. Nå er vel dette ikke helt det samme men alvoret og dramatikken er like alvorlig! Nå er jo jeg flink til å treffe blinken og satser på at dette blir en innertier!!!

  2. Er ikke mening å være nysgjerrig, men jeg lurer litt på hvorfor du har spist gafler? Og hvordan det går ann, det må da ha gjort forferdelig vondt :(

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: