Ennå en blogg utfordring

Jeg ble jo faktisk ferdig med den forrige bloggutfordringen, så da tar jeg like godt fatt på en ny. Og gjør noe skikkelig crazy. Jeg utfordrer Ragnar til å ta utfordringen også, for han sier ikke nei takk til en utfordring…

image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dag 1 – Ditt siste innkjøp

Dag 2 – 10 fakta ingen vet om deg

Dag 3 – Noe eller noen du savner

Dag 4 – Dine 3 yndlings-sanger akkurat nå

Dag 5 – En sang som får deg til å gråte

Dag 6 – En ting du aldri kommer til å gjøre

Dag 7 – Favorittmaten din

Dag 8 – Et tre år gammelt bilde av deg

Dag 9 – Smykkene dine

Dag 10 – Ett bilde av deg selv, tatt i dag. 

Dag 11 – Ett bilde av håndskriften din

Dag 12 – Mobilen din

Dag 13 – 5 ting du ønsker deg

Dag 14 – Noe du er redd for

Dag 15 – Rommet ditt 

Dag 16 – En sang du er skikkelig lei av

Dag 17 – 10 personer/gjenstander du ville hatt med deg på en øde øy

Dag 18 – Ett bilde av deg selv som barn

Dag 19 – Innholdet i vesken din

Dag 20 – Parfymen du bruker

Dag 21 – Din verste uvane

Dag 22 – Dine 5 yndlingsvesker

Dag 23 – Nattbordet ditt.

Dag 24 – Ett bilde av deg med en gang du har våknet.

Dag 25 – Noe du gleder deg til

Dag 26 – Favorittproduktet ditt akkurat nå.

Dag 27 – En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag.

Dag 28 – En vits/sketsj du syns er morsom.

Dag 29 – En kjendis du ligner på.

Dag 30- Den rareste tingen du har.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 30. august 2015, in Bloggutfordringer, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

 1. Din…. €$%#%£@@&><^€!!!!!!

  …gleder meg JÆVLIG MYE til håndveskene…

  ….men faen så kjedelig d hadde vært uten deg nå…

  😓😓😅😅😁😁😁😂😂😂😂

 2. Selv Fantomet må av og til trekke seg inn i jungelen igjen. Når jeg først har fått både statsministerens kontor, Bent Høye og alle helsetoppene i og rundt Trondheim til å lese blogen vil det være en smule uklokt at jeg forteller om håndveskene mine og alt det andre….. Må jeg starte egen rosablog liksom? Utfordrer du meg på det betyr det at satan har tatt bolig i deg….
  Her er det åpne brevet som gikk ut i går etter at gud og hvermann i helsetoppene i Trøndelag fikk en epost av meg privat:
  https://raggmoblog.wordpress.com/2015/08/30/apentpsykiatrien-i-trondelag-hvorfor-sender-dere-pasienter-i-doden-er-ikke-aktiv-dodshjelp-ulovlig/

 3. Tok en annen utfordring. Statusen min er nå dobbel – Pasient og Lærer.
  https://raggmoblog.wordpress.com/2015/08/31/ny-status-pasient-og-laerer/

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: