Dag 30 – Oppturer og nedturer den siste måneden

Den siste mnden har bare bestått av nedtur etter nedtur for min del… Og de fortsetter sikkert å komme på møtet på tirsdag kjenner jeg Østmarka og herr Overlege rett. Tviler på at han plutselig har noe å tilby meg på tirsdag når han hardnakket påsto på torsdag at Østmarka har ikke noe å tilby meg og at å holde folk i live ikke var god nok grunn for innleggelse. Litt rart det siste der, for politiet har tvangsinnlagt meg på grunnlag av at jeg ikke vil leve. Så hvis man ikke vil leve så er det god grunn for innleggelse, men hvis man ønsker behandling og bli frisk nok til å faktisk leve, ikke bare eksistere, nei da er det ikke god nok grunn. 

Makes no sense to me. 

  
Sender Østmarka meg hjem nå, så sender de meg i praksis hjem for å dø. Jeg har ikke kontroll på dissosiasjonen og jeg skjønner ikke hvilken del av det kirurgene sier med at opererer de nå, så stryker jeg med mest sansynlig. Jeg har lenge tenkt på å gå til media, men jeg har ikke villet av hensyn til jobb osv. Nå har jeg også vært i kontakt med jushjelpa som sier at Østmarka bryter loven på opptil flere punkter. Så sånn sett skulle vært meg en glede å si til han arrogante overlegen at vi sees i retten, problemet er at jeg vet ikke om jeg overlever så lenge, fylkeslegen sendte saken for lokal behandling og Østmarka annser saken som behandlet. Så om jeg skriver en ny klage om de fortsatt nekter å gi meg behandling så MÅ fylkeslegen se på saken, for lokalbehandling har ikke ført mye med seg så langt. Det sto at Østmarka måtte gjenopprette tilliten med meg, det har de i allefall IKKE gjort, så da gjenstår media. Det er jo tydeligvis den eneste måten folk får hjelp på her. Sykt og det burde definitivt ikke være sånn. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 30. august 2015, in Østmarka, Bloggutfordringer, Helse, Selvskading, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 15 kommentarar.

 1. Blir ikke noe døing her. Sånn er det. Venn deg til den tanken først som sist.

  • Si det til Knut Langsrud…

   • Knut plut, liten tut. Du skal da vel for faen videre i livet selv om en maktgal Psykiaterjævel med mindreverdighetskomplekser driver å sprer dritt rundt seg! Finn ditt sinne, kvinne! Og det ordner seg samme faen, vi snakket i to timer i går og noe av det husker du vel.

    • Joda, men mye av det hjelper lite om han bestemmer seg for å sende meg hjem Samma faen som han har gjort før.

     • Mld. meg når du er i form til å snakke, i dag eller i morgen. Dette tar vi utenfor blogen.

     • Jupp. Maybe tomorrow. Frida fortsetter å spre løgner om meg på bloggen sin forresten og snur det til at hun er den gode her. Jaja sikkert den eneste gleden hun har. Så feel free. Hun påstår at jeg publisert alt det negative hun har skrevet til meg in»affekt» og at jeg nekter å publisere alt det positive hun skriver til meg. Øøøøøøh hun har aldri kommet med noe uforbeholdent positivt, OG jeg har aldri publisert all gørra hun har spydd ut av seg det var jo derfor hun ble så forbanna.
      Så jaja hun får holde på. Om det gir henne glede

     • Helt riktig innstilling Tine. Det er sånn du må ta det, hev deg over det og ikke la taperne stjele energien din. Har gått i 4 timer. Flere kilometer. Ny rekord. City Lade og is er allerede innen rekkevidde! 🍨🍧🍰

 2. Kanskje du lettere kan hjelpe deg om du kommer med konkrete ting du vil ha endret? Jeg vet ikke. Det høres vondt og fastlåst ut. Sender gode tanker.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: