Nesten rosabloggverdig innlegg

Etter en hva skal vi kalle det? Pang start på dagen, og ikke på den positive måten. Så ble bare vondt værre på tross av hyggelig besøk av Ragnar, så bare utartet ting seg så kontakten min og jeg dro på shopping. God gammeldags shoppingterapi, ispedd en dæsj eksponeringsterapi -> PRØVEROM!

image

Så jeg har fått svidd av litt av bursdagspengene mine og kanskje litt til. Og kjøpt meg dongeribukse, det er her prøverommet kommer inn. Jeg unngår normalt å kjøpe ting som må prøves, men dongeriting må nesten prøves så jeg tok med meg X antall str inn i prøverommet full av angst, og skalv så mye at jeg bare måtte sette meg. Takke faen for at det er krakker i prøverommene, ellers hadde jeg nok svimt av der inne. Men jøss, den første buksa passa. Takk Jesus, Gud, Allah og alle andre høyere makter for at jeg slapp å prøve mer.

image

Jeg skulle ha noen truser også og godt gjemt bak barbietrusene fant jeg noen med cookie monster på.

image

Jeg går heller uten truse en med BARBIE med stooore bokstaver plassert strategisk der liksom.
Og en pysj fant jeg også, en ting jeg ikke skjønner er hvorfor H&M selger pysjene sine med lange armer og shorts? Og så må du kjøpe en pysj bukse i tillegg. Kan man ikke bare få en hel pysj med en gang? På H&M i Sverige har de det. Så her kan vi konkludere med at norske H&M er griske? Eller at nordmenn er rare og liker å sove med langermet og shorts?

image

Så plukka jeg opp litt annet småplukk som bare tilfeldigvis ble med hjem…

image

image

Og jeg fant verdens beste teddypelsjakke som allerede har blitt en favoritt.

image

Og så av runda vi shoppingrunden med en is.

image

Så da blir det å fortsette på strikkeprosjekter forran TV’n og forhåpentligvis noe spill i løpet av kvelden.
Og måtte den for all del fortsette å bli drama fri.

Det er vel ikke for mye å ønske seg?

Spørsmål folkens! !!!

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 29. august 2015, in Østmarka, Håndarbeid, Helse, Meninger, Spørsmål. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Det er ikke for mye å ønske seg, nei. Ser du har fått deg noen tøffe ting, green shopping queen! Stå på! Vel…. Pizzatid her nå. Ikke farlig da…….😋😋😋

  2. Det så ut som en fin dag! Glad for å lese.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: