Baggy lue

  
På tide med en ny kategori på bloggen, strikkeoppskrifter!

Denne baggy lua er kjempegod å ha på, og superlett å lage. Du trenger bare å kunne strikke rett og vrangt. Jeg har strikka den i enten alpakka eller alpakka/ull. Og da lagt opp henholdsvis 120 eller 80 masker til en dame str. Men de er romslige. Det eneste som er viktig er at antallet masker går opp i både 4 og 6. 

Strikker først en vrangbord, 2 rett og 2 vrang, så lang du ønsker. 

Så 3 rett og 3 vrang i 3 omganger, så flytter jeg det et hakk bortover og gjør det samme hele veien opp til jeg skal felle. Da stikker jeg så det blir 2 og 2 rette og vrange og Strikker 2 omganger med det. 

  
Så en omgang hvor jeg feller annenhver maske, Strikker en omgang rett og så en omgang til med felling annenhver maske og drar tråden igjennom og fester den på innsiden. Og fest de andre trådene. 

Står du fast, så bare spør om hjelp. 

  
Kan også strikke sokker på samme måte, som en lang tube. Da trenger du ikke strikke hæl. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 29. august 2015, in Håndarbeid, Strikkeoppskrifter. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

 1. Jah… skremme vannet av folk midt på natta her med sånt. Ok, jeg tok utfordringa med å lære å strikke, og det går helt fint å snurre sammen pulsvarmere sånn rett fram og maskeantallet stemmer enda! (mrk. meget maskuline olivengrønne militærfarga pulsvarmere helt fri for rosa striper) Og det hjelper fingrene å få førlighet igjen. Takk.

  Og sånne saker som du skriver om over «kommer etterhvert sa du». Skjønner jeg er på vei inn i en ALIEN verden i en annen dimensjon med et helt ukjent språk….. Vel, har gått lange turer før jeg…

  👽👽👽👽😨😨😨😨😰😰😰😰😱😱😱😱

 2. Lækre lurer! :) Du kunne ikke tilfeldigvis legge ut hvordan man strikker sånne sokker også? :)
  Her er btw et passe nerdete prosjekt hvis du hekler ^^: http://www.geeksofdoom.com/2010/11/21/the-exorcist-crochet-amigurumi-playset-complete-with-green-vomit
  Lo så jeg gråt første gang jeg så det.
  klem

 3. Aaa, ok- haha går jo matte så burde jo skjønt det :P (So slow)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: