Kjære Christine, Frida, Sandra, Anita og evt andre. 

Hvis dere så gjerne vil glemme meg, hvorfor oppsøker dere bloggen min og tilegner dere tilgang til den lukkede  bloggen min på tvilsomt vis, hvis dere så gjerne vil glemme meg? Hvis dere virkelig vil glemme meg, så slutt å les da! Så enkelt, men tydeligvis veldig vanskelig. 

  
Dropp og kommenter, det gjelder deg, Frida. Jeg kommer uansett ikke til å slippe gjennom kommentarene/dritten din sammme hvor mye du maser. Ikke fordi jeg ikke tørr, men fordi du bare kommer med løgner og usannheter. Personalet her ble relativt sjokkerte når jeg viste fram alt du har skrevet. Feks at jeg er en følelsesløs psykopat, for å ta et av gullkornene dine. 

Så, om det er tilfelle at dere ikke vil ha noe mer med meg å gjøre er jeg glad for det, men vær så snill å slutt å snoke rundt på lukkede blogger og bli fornærmet om dere finner noe som ikke er pent om dere selv da. Bare lat som hverken jeg eller bloggen(e) ikke eksisterer. Jeg hadde blitt glad, og hvis dere mener det dere sier så burde dere og bli glade da! 

  
Case closed!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. august 2015, in Diverse, Helse. Bookmark the permalink. 25 kommentarar.

 1. Jeg er ny leser, vi er i samme gruppe på face….. Jeg blir sjokkert over innlegget ditt over de som snoker og kommer med dårlige tilbakemeldinger. Håper de skammer seg!!!

  • Mhm. Du skulle bare lest de kommentarene jeg har fått fra Frida som jeg ikke har publisert. Men essensen er at jeg lyver på meg spiseforstyrrelser og at jeg kopierer henne. Jeg har slitt med dette her siden lenge før jeg visste hvem hun var så det blir bare idioti

 2. Jeg er helt satt ut av hvor stygg frida har vært.
  Jeg trodde faktisk hun hadde et snev av empati i seg, men neppe…
  De er tydelig ute etter å ta deg/mobbe deg! Hvorfor ikke la alt ligge nå? De sier jo at de har det bedre uten deg i nærheten, men da må de jo for helvete finne på andre ting enn å trakassere deg fra ende og annen!

  Anmelde? Du har jo alt svart på hvitt!

  • Det sa personalet også når jeg viste dem det hun skrev om at jeg var en følelsesløs psykopat, personalet her har jo kjent meg nesten 10 år lenger enn Frida og de sa at hun sier det bare for å være jævlig. Og de var sjokkerte. Hun har systematisk sendt stygge mld siden jeg fant ut at hun drev dobbelt spillet hjemme hos Anita rundt nyttår.

 3. Knall skrevet! Opp med humøret! Jeg stjeler Morten Abels ord, ta dem til deg 👍
  «Jeg sa
  o’a babelua
  hu sa
  du komme ikkje langt me den
  DU VET
  e kan komma back again
  any day soon
  og fire-tre-to-en
  I fly you to the moon…»
  😎😉

 4. Anmeld! Du har alt svart på hvitt…

  • Ja, jeg har det. Og som jeg sa til personalet her at jeg har blitt anmeldt i hytt og pine av Sandra og Anita at jeg er blitt nødt til å spare på alt. For de foreslo å bare slette all dritten som strømmer inn, men da står jeg plutselig uten bevis.

 5. Jeg ser spillet ditt. Du er GAL!!!

 6. Fra en utenfor, som får med seg litt fra begge sider; Jeg fatter ikke at noen av dere gidder å bruke så mye energi og krefter på hverandre og denne krangelen her. Seriøst. Jeg mener alle parter har godt av å la hverandre ligge. Ikke vær så jentete. Haha. :) Hadde likt å sett en av partene bli voksen nok til å bare kunne la ting ligge. Ting dør som regel ut raskere da, enn om man får fyr i gresset.

  • Helt utenfor er du ikke som bestevenninna til Frida, men jeg respekter deg, du er saklig og kommer med gode poenger.
   Jeg har prøvd å la ting ligge, men når folk hacker seg inn på lukka blogger for å lese så er det vel per definisjon ulovlig. Og mange av meldingene jeg har mottatt av Frida (som hun helt sikkert ikke har vist deg) har jeg fått uten at jeg har skrevet noe som helst til henne.
   Hele denne gjengen tror at alle som kommenterer anonymt på Fridas blogg er meg, og jeg kan med hånda på hjertet si at det ER ikke meg som har skrevet de anonyme kommentarene.
   Ja det var dumt å ta den diskusjonen med Anita på Fridas blogg og det beklager jeg, men det blir helt tåpelig når hun går inn å sletter det hun selv har skrevet så det ser ut som jeg diskuterer med meg selv omtrent og hun bruker det hun vet sårer mest mot meg, nemlig jobben min. At jeg er farlig for jobben min.
   Det er kanskje en dårlig sammenligning, men for meg gjør det like vondt som om noen hadde sagt til deg at du er en dårlig mor og kan finne på å skade barnet ditt.
   Noe jeg overhodet ikke tror du vil gjøre altså. Men bare for å sammenlikne hvor mye det sårer meg.
   Samme at Frida sier at jeg er en psykopat uten følelser.
   Det er i håp om at ting dør ut at jeg ikke lar Fridas drøye kommentarer slippe igjennom. Altså tie ihjel, etter råd fra behandlerne mine og miljøkontaktene mine. Men dette har pågått siden lenge før du kjente Frida, jeg har aldri kopiert Frida på noe som helst vis. Når jeg fortalte det til primærkontakten min som var det også i 2007 (jeg sleit med akkurat det samme da, og da var vel Frida ca 13-14 år grovt regnet og så vidt satt beina innenfor psykiatrien) så hun sa at det var noe stort tull og at alle de som jobber her på A4 vet godt at jeg aldri har kopiert Frida på noe som helst vis, de har kjent meg såpass lenge.
   Men hvis det hjelper Frida å bli frisk å leve i den illusjonen så for all del, men virkeligheten er i allefall ikke sånn.
   Jeg har stor respekt for deg Drea, det skal du vite! Og jeg digger bildene dine og bloggen din.

   Takk for et konstruktivt innspill. :-)

   • Jeg har life experience nok (høhø) til å skjønne at en sak har flere sider. Jeg tror ikke automatisk ting er nøyaktig slik Frida oppfatter dem – selv om vi er gode venner. Perception is reality. Man lever alltid i SIN egen virkelighet. Ikke andres. Ulempen med det er at det ofte blir lite rom for forståelse for andre. Jeg syns bare det er trist at dere alle slenger dritt og ødelegger hverandre og FOR hverandre. Jeg håper ting roer seg etterhvert. Det hadde vært så mye bedre!

    Jeg skjønner sammenligningen din. Det er ingen dårlig sammenligning. (Og jeg kjenner til den følelsen!) Det gjør vondt når noen tror man kan skade det man bryr seg om mest i verden.

    Og til slutt; Jeg dømmer ikke deg. Jeg kjenner ikke deg. Alle kan ikke like alle, eller være enige, så hva andre mener om deg, og hva du mener om andre, påvirker ikke mitt syn på ting. Som nevnt; Alle har sin virkelighet. Jeg prøver så godt jeg kan å ha rom for å forstå andre. Ikke bare de som står meg nærmest. (Og enda en gang helt til slutt; Takk for komplimentene!)

    • Ja det er ingenting jeg heller vil at det skal roe seg. Hadde jeg gått på Hogwarts så hadde jeg tryllet det sånn med en gang for å si det slik.

     Frida og jeg var gode venner helt til hun bestemte seg for å ri to hester på en gang, og de fleste vet at det blir raskt avslørt og går ikke i lengden. Og siden har hun snudd ting på hodet. Jeg skjønner at hun er syk og har gått glipp av «en normal oppvektst» pga sykdommen, men det forsvarer ikke alt det hun har sendt som personalet på A4 råder meg til anmelde for det er trakassering som har pågått siden jeg fant ut at hun som sagt red 2 hester. Håper du slipper å oppleve det samme.
     Når det gjelder resten av den gjengen har jeg prøvd så godt jeg kan å unngå dem, noen av de bor i nabolaget så ja kan møte de på butikken, men jeg sier nå høflig hei og går videre. Så får de nå tolke det som de vil. Jeg ønsker hverken dem eller Frida noe vondt, men jeg orker ikke noe mer av det der at Frida kaller meg psykopat og påstår jeg kopierer henne, for det er ren løgn og noe som kun foregår i hennes verdensbilde. Hun fant ikke opp hverken anoreksi, dissosiasjon eller selvskading.

   • Nei, og jeg tror vel heller ikke så veldig mange ØNSKER seg å være så syk heller. Men institusjonalisering er jo en helt annen diskusjon. (Ikke at jeg sier at du er det, men at det er lett å bli det. For oss alle. Jeg har kjent på det selv, og jeg har ikke vært innlagt i mange år i strekk, lissom.)

    • Nei nettopp. Jeg har virkelig ikke ønsket å havne i den smørja her. Før nøyaktig 2 år siden var jeg rimelig manisk i full jobb og tok utdanning samtidig. Og som sikkert selv har erfart, etter manien går man i kjelleren til slutt så jeg prøvde å be om hjelp, bare en liten tine out på et par dager så jeg kunne fortsette på jobb igjen mandagen etter. Men nei, svaret jeg fikk på Østmarka var at hvis jeg ville ha en innleggelse så måtte jeg skade meg såpass alvorlig at somatisk kunne ta hånd om meg. Så i 2 år har jeg bare blitt dårligere og dårligere fordi Østmarka konsekvent har nekta å hjelpe meg, så skøv de det over på Tiller DPS som sa at jeg var alt for syk til å være der som sendte meg til Østmarka som sendte meg hjem.

     Jeg kjenner jeg blir provosert og frustrert bare jeg tenker på det, for hadde jeg blitt hørt den første gangen så hadde jeg mest sannsynlig ikke endt opp i rullestol med krampeanfall og vært tilbake i jobb for lenge siden, OG vært ferdig med fagbrevet.

   • Det suger med helse-Norge. Ingen vil ha ansvaret for livene til pasientene. Det er alt for mye fokus rundt akkurat det. Hva med å heller hjelpe pasientene, så slipper det være noe å ansvar for! Gah. Det der er en slitsom kamp! (Jeg har også vært for sjuk for DPS, men for frisk for Østmarka. Haha.)

 7. Har du åpna bloggen igjen? Eller har du åpnet den for meg? I formiddag skjønte jeg ikke bæra! Helt enig, hvis folk har noe I mot deg, hvorfor leser de bloggen da? Blir jo vanvittig latterlig! Klem fra meg 💖

 8. Dette er systematisk mobbing på høyt nivå.. Blir helt sjokkert og får vondt av deg Tine.. De er MANGE mot EN. Og hva er egentlig poenget med å holde på slik!? Hvordan kan man ville andre så vondt med stygge ord, negative bemerkninger angående din sykdom osv.. Å da tenker jeg UAVHENGIG av hva som evt. er sagt tidligere av deg eller noen av dem. Uansett hvordan man snur og vender på dette, så er det mobbing rett og slett.. Vet ikke helt hva mer jeg skal si.. «Litt» sjokkert her..

 9. Å få slike meldinger er sikkert ekstra vondt for en person som har blitt utsatt for mobbing før (du har skrevet litt om det, at du har en slik bagrunn?). Altså det er vondt nok i selg selv uten bagasjen. Kan bare snakke ut i fra meg selv her da, men å ha blitt mobbet i årevis er et traume, joda det kan blekne med årene. Men når man opplever slikt som dette nå, trykker det på alle alarmknappene. Både at «dette er absolutt ikke greit at noen gjør nå», og i tillegg kommer alle minner og kropslige reaksjoner fra år med mobbing veltende over. Det er jo som med PTSD, man får flashbacks etter flashbacks – og det er hardt altså.
  Så håper du virkelig får hjelp av peronalet og andre til å komme deg gjennom dette og Tine, for får vondt i hele meg av dette. Keep going!

 10. Tine. Du ser det du skriver om at du ikke vil meg noe vondt. Det er greit det. Mn det har gjort vondt. Og da reagerer jeg med følelser. Med sinne. Så mesteparten av kommentarene er skrevet i gråt og sinne. Jeg mente ikke at det ikke skulle gå utover DEG. Det er mitt sinne. Du vet jo selv hvordan det er når man er ustabil psykisk og har nok med seg selv. Da er det vanskelig å forholde seg til alt som skjer.
  Mn jeg må bare si at jeg tror at denne krangelen handler mye om misforståelser og sterke følelser.
  Du vet hvordan jeg er. Jeg ville aldri gjort noen noe vondt. Så jeg beklager alt jeg har skrevet. Håper du ikke har tatt det til deg.
  Du fortjener hjelp som alle andre. Så jeg forstår godt frustrasjonen min. Du er på mange måter i samme båt som meg. Mange år i psykiatrien gjør en avhengig av helsevesenet. Slik er det bare. Så du hadde fortjent videre behandling på bet. Kanskje blir det din tur å. Du har jo hele livet foran deg.
  Uansett. Jeg mente ikke de stygge tingene. Det er forskjell på følelser og sinne og handling.
  Håper vi snart kan slutte fred. For jeg klarer ikke mmer. God bedring.

  • Du har en interessant måte å slutte fred på. Det skal du ha.

   Først framstille deg som om du har «offret deg» for at jeg skal få behandling. Noe legen sa var bare løgn. Og så sier du to dager senere at du HATER meg og kommer aldri til å slutte med det.
   Så ja lykke til.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: