Dag 28 – Noe du savner

Å ikke være så deprimert at jeg bare vil dø og syns det hadde vært best for alle rundt meg. 

Jobben, å kunne leve – ikke bare eksistere. At leger/psykologer behandler meg som et menneske og ikke et insekt de vil bli kvitt raskest og enklest mulig ved å skyve problemet (meg) over på noen andre. Å fungere 100% fysisk. Ha et tilnærmet normalt liv, kjedelig A4 liv som mange ville kalt det.

  
Jeg savner å gjøre normale ting uten å være bekymret for å få krampeanfall eller at dissosiasjonen tar over kroppen min. 

Å gå på skole for å få fullført utdanningen min, så jeg blir noe annet et et null som de sa allerede på ungdomsskolen at jeg kom til å bli. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. august 2015, in Østmarka, Bloggutfordringer, Helse, Selvskading, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 29 kommentarar.

 1. Ett skritt om gangen her nå Tine. Ting vil falle på plass. Lett å si men jeg har lov til å si det. SLUTT Å SKRU HODET PÅ DEN MÅTEN DER. «Best for alle rundt deg….» KUTT UT! Jeg har akkurat rukket å bli kjent med deg og liker deg som den personen du er. Forsvinner du på den måten ville jeg bli alvorlig deprimert. OG DU HAR VEL IKKE LYST TIL Å PLAGE MEG???

 2. Men det må jo bli bedre, du kan jo ikke ha det slik så mye lengre. Jeg skrike meg ut av sykehuset I dag, de skulle legge meg inn, men jeg forstår ikke hva jeg skal gjøre der I HELGA! er påmeldt ridekurs I helga med hesten og alt :/ men jeg fikk dra og komme tilbake på mandag, men jeg må få instruktøren til å ri hesten. Nå ble han plutselig redd for varig lammelse! Etter 1 år med smerter! Leger altså! Kos deg I Helga Tine. .. Mange klemmer fra Nord :)

 3. Sånn er det noen ganger ja. Bedre dager kommer og det vet du. Du er en vinner, jeg kjenner igjen en når jeg ser den. I fullt alvor.

 4. Jeg koser meg når jeg leser blogginnleggene dine. Du er en flott dame. Jeg koser meg ikke for måten du har det på, men hvordan du formidler. Det er godt

 5. Sitter selv langt borti Ladestien og hviler foten ned AC/DC på full guffe i mine Klipsch kickassBASS hodetelefoner. Det hjelper på mye for meg! «Shake a leg…» 😎😎😎😎

 6. Og du er ikke et null. Du har en plass i hverdagen min. Jeg leser bloggen din. Helene aspergerinformator følger med på deg, i gode og mindre gode dager.

 7. jeg har begynt å følge bloggen din og du er IKKE et null! Du skriver veldig godt og min hverdag som leser hadde vært dårligere uten dine skriverier!!!

  • Åååååå jeg blir rørt av de gode kommentarene deres. Føler ikke jeg fortjener dem. Men takk skal du ha. Jeg kommer til å fortsette å skrive

 8. «Rock «N» Roll Ain’t Noise Pollution»

  Hey there all you middle men
  Throw away your fancy clothes
  And while you’re out sittin» on a fence
  So get off your arse and come down here
  Cause rock «n» roll ain’t no riddle man
  To me it makes good good sense
  Good sense yeah let’s go

 9. Serriøst tine. Hva er det nå da? Du spiller dem rundt lillefingeren. Du er gjennomskuet forlengst.
  Tror du ikke jeg husker når du satt å nærmest intervjuet meg på terrassen i fjor. Plutselig hadde du mine symptomer. Latterlig. Det er et hån mot dem som faktisk sliter. Mn det skjønner ikke du som ikke eier følelser. Jeg bryr meg ikke om hva dine «venner» sier om kommentarene mine,men du har bare godt av å høre sannheten. Skjønner ikke at det går ann å være så slem. Aner du hvor mye du har ødelagt for folk? Hva vil du?

  • Rart det der Frida. Tror det du snakker om nå kalles mot overføring siden jeg har slitt med denne typen selvskading jeg gjør nå siden før du havna inn i helsevesenet omtrent.
   Hvis man leser seg tilbake i din blogg ser man helt klart hvem som stadig får nye og værre symptomer og sykdommer.

 10. Ikke tenk sånn om deg selv, boks unna de fæle tankene. De er ikke sanne, tenk på dem som ekle personer, bli sint og slå dem bort. Jeg også har blitt glad i bloggen din, og titter innom flere ganger om dagen. Du er ei kul dame, du like Dr. Who, du har humor, du virker snill, og du er god til å formidle det du går igjennom uten å dra den som leser det ned. Du er tøff! Ikke la psykiatriens daleker ta knekken på deg, akkurat som Dr. Who ordner det seg til slutt! Ting har en tendens til å ordne seg, selv om det ser ut til at det tar urettferdig lang tid hos deg.
  Ikke gi opp selv om du føler for det. klem (finner meg selv i å kommentere mye her inne, håper det er ok- blir så engasjert).

 11. Tine <3

  Neste gang jeg er i trondheim så møtet jeg deg, skulle gjort det sist da jeg satt på st olavs om jeg ikke var så utslitt, du var da bare noen minutter unna akkurat den gangen.

 12. Takk for at du deler, Tine! Jeg føl(g)er med deg. 💜

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: