Små gleder – jobben. 

  Tenkte ikke jeg bare skulle spy ut av meg eder og galle i dag, så her kommer et kanskje overpositivt innlegg om hvorfor jeg er så glad i jobben min, og hvorfor jeg så gjerne vil tilbake. Feks det å bli klina maling i fjeset på av en 3. Klassing, ja jeg fortjente det! 

  
Man får nystekte vafler hver fredag. Sunne vafler som jeg prøvde å introdusere på post 6, uten stort hell. Jeg fikk fyken som vafelmaker der, der skal vafler være maksimalt usunne. 

   
   
Cupcake bonanza før skolegårdsfest, min litt dårlige oppskrift/ingrediens liste gjorde at et par gutter knekte gangekoden. Oppskrifta skulle ganges med 3. Og hallo liksom, 2 egg 3 ganger, det var jo enkelt?!

   
   
Gipsmaskeprosjektet mitt tok en overraskende vending, jeg ble plutselig tilskuer mens barna tok det fulle og hele ansvaret og avsluttet med å lage maske på meg. 

   
    
    
 
Mange fine turer, og bålmat. Til og med svett salami smaker godt når man har gått langt nok! Og ingenting slår nystekte lapper på bål! 

   
    
 
Diverse uteaktiviteter, og sitte ute i sola og tegne. Personen i rød topp og grønt pensilskjørt er vistnok meg, jeg går jo alltid sånn på jobb! Og ikke minst med blå partyhatt! Rompetroll er spennende, jeg foretrekker å slippe å ta i de slimete sædcelleliknende skapningene, men jeg er gjerne med på jakt!

   
 
Å skrubbe håpløst fastbrente panser og å gjøre X antall halvtomme ketchupflasker til bare 2 eller 3 blir på magisk vis morsomt på jobb. Hjemme hadde jeg kasta ketchupen og gitt bæng i at det var rester i forma.

   
   
Hvis noen lurer, her går de voksne på do, MED kaffekoppen sin. Man blir avslørt av barna.

  
Rugsprø med ost og salami er også på mystisk vis godt på jobb…

Er det rart jeg savner dette? Og ikke minst de herlige kollegaene mine? Dette er målet mitt, og for å vende tilbake til forrige innlegg, hvorfor kan ikke eller vil ikke Østmarka hjelpe meg å komme hit igjen? 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. august 2015, in Helse, jobb, Meninger. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

 1. Kjempegøy! Er det barne og ungdomdarbeider du går? Koselige bilder, godt at du tar tak I friskheten hos deg selv 😊

  • Har gått men fullførte ikke pga jækla Østmarka rot. Men det er det jeg har lyst å bli og så evt barnehagelærer eller barnevernspedagog. 😉

   • Førskolelærer er det noe for deg da? Tror du vil få et nytt liv I jobb. Jeg har bachelor I sosialt arbeid :)

    • Jo det er det jeg har lyst til. Det heter barnehagelærer nå. Det eller barnevernspedagog 👍 jeg hadde vært fornøyd om jeg bare fikk fullført fagbrev som barne og ungdomsarbeider. Jeg begynte jo for 2 år siden og da lurte læreren på hva jeg gjorde der for jeg kunne omtrent alt pensum, men jeg sa som sant var at jeg trenger papirer på at jeg kan det. :-P

 2. Et herlig innlegg som varmer hjertet! Det finnes så mye positivt her/der ute og det gjelder å glede seg over gode opplevelser. Jeg samler på positive tanker, og det virker 😊

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: