Dag 26 – Hva slags mennesker tiltrekkes du av?

Nå tenker jeg på mennesker som i venner, og ikke nødvendigvis som i en kjæreste. Selv om selvfølgelig bør ha de samme egenskapene.

  

Og hvilke egenskaper er det? HUMOR! Mennesker uten humor er em mennesketype jeg sliter med å omgåes, jeg har en kanskje til tider litt for morbid form for humor. Også kalt galgenhumor ;-) så det er et stort pluss. 

Menneskene må også ha noe i topp etg så man har noe å snakke om. Jeg interesserer meg null, nix og nada for klær og sminke så fotballfrue og jeg hadde sikkert hatt fint lite å prate om. Tror ikke hun syns det er spennende å diskutere andre verdenskrig feks. (Okai, nå er jo fordomsfull mot fotballfrue, men så vidt meg bekjent er ikke historie det som opptar henne mest.) 

 Jeg er veldig glad i håndarbeid så det er alltids kjekt med felles interesser, foto er jeg også glad i. Så å ha noen å drive med sånt sammen er fint. Nå begynner dette snart å likne en kontakt annonse. 

Desperat kvinne, 32 år, søker kjekk mann med sammenfallende interesser. 

Men for å koke det med til spørsmålet, humor, humor og like interesser og en real dæsj kjemi. 

   
 
Jeg har flere gode venner, men her er i allefall 2 av de beste representert. De som ikke forlot meg når mange tydeligvis mente de burde gjort det, når jeg ble dårlig på ferie. Jeg er evig glad i dere og elsker dere høyere enn himmelen. 💜

Husk send inn spørsmål!!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 26. august 2015, in Bloggutfordringer, Venner. Bookmark the permalink. 9 kommentarar.

  1. 😀😎👍Du er nå bare herlig også da…. Ingen problemer med å støtte den innstillingen der!

  2. Humor er et must!
    Takk for at du fins!

    Klem fra Anne-Helene

  3. JEG ER HELT ENIG MED DEG! OG du.. Vi har tydeligvis masse til felles. Du har en venn i meg om du vil. Galgenhumor, sarkasme, foto og historie er ting jeg også interesserer meg for. :) Har du sett dokumentarserien om Oak Island? Anbefales!

  4. Så flott at du har så mange gode venner :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: