Kort samtale idag

image

Hadde en kort samtale med 2 av behandlerne her idag. Det eneste jeg egentlig vet er at de skal ha et møte med sjefene i morra for å finne ut hva de skal gjøre med meg.
Jeg har poengtert flere ganger at jeg syns det blir helt feil at de hele tiden bruker i mot meg det som ikke funka i 2010, særlig når jeg har lest journalen og lest alt snusket som foregikk i kulissene som jeg ikke fikk vite noe om men som gjorde meg dårligere.

De har visst også snakket med mamma. Han ene legen som skal være med på møtet har jeg mildt sagt lite til overs for, men det får nå være. Det er stort sett hans avgjørelser og bestemmelser som har gjort at ting har gått så langt som det har.

Men personalet på A4 er ok, og jeg kjenner jo de fleste av dem fra før. Så det er positivt.

Husk Spørsmålsrunden!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 24. august 2015, in Østmarka, Helse, Selvskading. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Masse masse lykke til!! Jeg håper virkelig det går din vei nå <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: