Østmarka so far… 

  
PåKom på A4 i går i midten av vaktskiftet, så har ennå ikke fått noen behandler her. Han jeg har hatt før er i permisjon, så det blir jo spennende, og samtidig forhåpentligvis bra og starte med noen nye som jeg håper ikke har dømt meg nord og ned før de i det hele tatt har møtt meg. Sist jeg var innlagt gikk jeg hele innleggelsen uten noen som helst form for næring og knapt drikke, bare litt kaffe. Og legen gjorde det temmelig klart at selv om jeg var frivillig innlagt var det helt uaktuelt å gå uten næring en hel dag, så det gikk ikke lange tida før jeg fikk en næringsdrikk i hånda. 

  
I kveld var det pizza, som alle andre lørdager på Østmarka og jeg har greid å være sosial med hyggelige medpasienter. Det er heldigvis ingen av de i den «gjengen» som er her. Da tror jeg jeg hadde snudd i døra og skrevet meg og og latt farlige operasjoner være det samme. Jeg aner ikke noe om hvordan ting blir videre, men på mandag når jeg får en behandler så kanskje jeg får vite litt mer. 

  
Det har i allefall vært deilig å senke skuldrene litt selv om jeg fortsatt ikke har noen tillitt til at Østmarka denne gangen heller holder det de har lovet sykehuset, kirurgene har jo sagt at de kan ikke gå inn å operere på minimum 6-9 mnder og i den perioden bør/MÅ jeg være her for å unngå å havne i den situasjonen at de blir nødt til å foreta en operasjon som mest sansynligvis tar livet av meg. Eller i beste fall fører til en lang innleggelse på somatisk igjen. 

  
Jeg sa også temmelig klart fra til vaktlegen hvor idiotisk jeg syns det er at det hele tiden blir brukt mot meg at langtidsinnlegelse ikke funka i 2010. Forskjellene er ganske mange, nå har jeg jo et MÅL. Jeg vil tilbake i jobb, virkelig!!! Så hjelp meg med det fra for svarte h… Jeg har prøvd på egenhånd nå i 2 år og det har bare eskalert til det værre! 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 23. august 2015, in Østmarka, Håndarbeid, Helse, Selvskading, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 13 kommentarar.

 1. Bra de ikke lar deg gå uten mat! Håpe de nå tar ansvar!

  Klem!

  • Ja det virker nå sånn så langt. Så får vi bare krysse fingrene for at dronninga av Østmarka ikke kommer så,jeg må bytte avd, eller ingen av prinsessefisene egentlig.

 2. Lykke til. Jeg håper du blir positivt overrasket over Østmarka! Jeg har en «gammel » behandler der! Han er yngre enn meg men veldig koselig, han heter Erlend :) jobber mye med GAD og PTSD pasienter :) så håper jeg du slipper unna ho fæle gamle psykiatrikeren min Rosenquist! :( fæl dame! Kos deg I helga. Håper du skjønner hvem jeg er ! Klem

 3. Lykke til, håper du får gode nyheter som kan hjelpe det på veien til friskfisk (såpass frisk at du kan nå målene dine om arbeid og trives med deg selv og trives i livet) i dag! Foresten, store og tunge bøker oppfattes visst som våpen på østm (låses inne), så om de er ufine denne gangen også- finn ei stor bok å true med (gjerne i flerkilosklassen). Best of luck <3!

 4. Biblene må til dags er så lette Tine, med bladtynne sider. Jeg anbefaler Bear sin bibel «Neuroscience», har aldri hatt så tung bok før i mitt liv. Leier den ut gratis til gode formål:)

 5. Jepp han Erlend :) han jobba I psykiatrien I kommunen her før han begynte på studiet :)

 6. Hvem er dronninga5555? Må du skifta avdeling pga henne?
  Du er flinke til å strikke forresten. Har sett mykje av det du he lagd. Lykke te.

  • Hun har blogg hun også og har laga mye helvete for meg. Og tror hun har eneretten på alt av behandlere og behandling på Østmarka. Kan fortelle deg hvem det er om du sender meg en mail. Tar det ikke her

 7. Beklager 5tallene. Kom borti

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: