Dag 24 – Favorittfilmen din og hva den handler om

Det er jo mange filmer jeg liker veldig godt, men jeg tror filmen over alle filmer må være Titanic. Tror egentlig de fleste vet hva den handler om. Hvis du ikke vet det er det på høy tid du ser denne fantastiske filmen, både fordi det er en bra film og for å lære deg litt historie.

  
Det er ikke bare filmen som fascinerer men, men hele historien omkring. Hvordan dette faktisk kunne skje, en av tidenes største katastrofer. Og hvis du syns historie er kjedelig så er det ispedd en dæsj kjærleik så man se Leonardo DiCaprio i sin fordums glans, evt en ganske naken Kate Winslet om du foretrekker damer. 

   
 
Her er en spennende side for mer interesserte: http://www.titanicfacts.net

Konstruktørene viste jo at det ikke var nok livbåter til alle passasjerene, norsknerden i meg vil si at Rose gir et frampek til katastrofen når hun går tur på livbåtdekket og diskuterer dette. Men, hey hva skal de med det? Titanic kunne jo ikke synke og var dessuten utstyrt med fler livbåter en det som faktisk var påbudt. Det kunne vært plass til fler, med det så ikke pent ut på promeade dekket til 1.klasse. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. august 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: