Bursdagsfeiring – 32 år… 

  
Jeg må si at dagen ble mye bedre en jeg hadde forventet med tanke på omstendighetene. 

Dagen starta med at jeg fikk flagg på nattbordet, noe jeg ikke har hatt siden barneskolen tror jeg. Og gratulasjoner og masse klemmer. 

  
Lunsjbesøk av Kjerst og Jørn, jeg er litt usikker på om jeg tørr smake på ormer og gresshopper i sjokolade, får litt assosiasjoner til Løvenes konge og hakuna matata. Men hey, det skal vist være mye proteiner. 

Kom meg etterhvert i dusjen så jeg ser sånn nogenlunde presentabel ut, håret trenger farging og det begynner å bli sjatteringer av diverse farger nå. 

  
Så kom Åshild med gave og en hel haug med berlinerboller og jeg fikk kort av en av sykepleierne her. Ham som tegna skilt til rullestolen min. 

   
 
Og til slutt mamma og mormor, og jeg fikk åpna gaven fra Sidsel. Så alt i alt har det vært en OK dag selv om den ble feiret på KGAS1. Fantastiske sykepleiere og god familie (Åshild er nesten familie) har også gjort sitt for at dagen ble så bra.

  
Planen videre er Østmarka på fredag mest sannsynlig. Og da håper jeg de ikke plutselig snur på alt de har lovt de her og kaster meg ut på mandag. De har liksom ikke gitt meg særlig grunn til å stole på dem tidligere for å si det sånn. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. august 2015, in Østmarka, Familie, Helse, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Gratulerer med dagen :D Gode ønsker og klemmer sendes :)

  2. Gratulerer med dagen! :) Mumiskålen der er så fin (har sånn kopp^^). Fikk du hattifnattlampen? Bra dagen ble bedre enn forventet, noe med det å feire på sykehus:/ (Ps. Jeg tror det finnes Mumi-conversesko og mumi-ballerinasko)

  3. gratulere masse me dagen:D ha en så fin bursdag som du kan:)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: