Dag 18 – Hva tror du på?

  

Altså, som i religion eller tro på hva? Jeg tror ikke på Gud i allefall. Heller ikke Allah, som i og for seg er samme person. Same shit, different wrapping. 

Jeg tror, eller håper er kanskje mer riktig ord at jeg klarer å komme meg ut av rullestolen igjen, få den hjelpa jeg trenger og komme tilbake i jobb. Men tror jeg på det? Tror jeg det kommer til å skje sånn som ting er? Nei, men jeg håper jo på det. Så spørsmålet hadde vært så mye enklere om det var hva jeg håper på, selv om jeg begynner å miste håpet også. 

Jeg tror derimot det finnes gjennomført onde mennesker som bevist går inn for å lage faen for andre, tror du ikke det finnes onde mennesker, vel jeg kan nevne en de fleste kjenner, Hitler. Vel,man var snill mot bikkja vistnok, men ellers var han vel temmelig gjennomført ond? 

  

Jeg tror også dyr er veldig bra terapi, enten det er hund, katt eller hest. Jeg savner å drive med hest og savner å ha hund. Men jeg innser at jeg er ikke frisk nok til å ha ansvaret for en hund når jeg ikke klarer ta vare på meg selv.

   
  

Minner om Spørsmålsrunden!

 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. august 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

 1. Dyr er veldig bra terapi! Fikk meg valp i sommer. Må innrømme at å ha valp er steike mye arbeid da- akkurat nå har jeg mange øyeblikk hvor jeg bare får lyst til å krype sammen på gulvet og dø samtidig som valpen spiser meg opp med de abnormt kvasse tanngarden sin. Heldigvis er det mye kos også, får en del hjelp av mamma. Og heldigvis er valpedtadiet kun for en begrenset tid og man smelter jo litt når hun kommer og vil tygge bein i fanget mitt eller stolt kommer løpende med en støvvel hun har fanget og «drept» og legger foran føttene dine (det er jakthund, foreløpig på støvler og sommerfugler). Ja dyr er god terapi, får fokuset bort fra en selv og mot noen som er helt avhengig av deg.
  Håper du en dag blir så bra at du kan ta vare på ditt eget dyr ;)
  Klem

  • Det håper jeg også 💖 jeg ble jo mer eller mindre tvingt av Østmarka til å kjøpe meg hund for ca 5 år siden, og jeg var kjempe syk og egentlig overhodet ikke istand til å ta vare på noe dyr, så jeg ble dessverre nødt til å omplassere henne. 😥

 2. Oi! Det var leit å høre:( Hvorfor tvang de deg til det? :O Er ikke det litt spesielt? Har ventet 6 år med å få hund, sånn at jeg er frisk nok til å ta vare på henne i 15 år eller så. Har jo bipolar som tillegsproblem, men har det heldigvis godt under kontroll nå. Det er hvertfall lurt å ha noen som kan avlaste/passe dyret hvertfall, en ekstra trygghet

  • De er ganske spesielle på Østmarka. Det var sikkert godt ment, men… Å skaffe meg en hund gjorde meg jo ikke frisk. Jeg hadde konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke klatre ta godt nok vare på henne.
   Å låne en hund i bland hadde vært en bedre ide.

 3. Ja enig! En skal tenke seg nøye om før man skaffer seg hund. Trist det ble slik, blir jo bare ekstra dårlig når man ikke mestrer det og pga sykdom :( Æsj får ikke til å legge ved bilde i kommentarfeltet, så kunne du ha fått sett min turbovalp💜🐾 Synd de ikke bruker terapihunder så mye i Norge som i USA. Mener jeg pratet med en dame om der når vi bodde der, og det er jo ti år siden. Tenk deg hvor bra det hadde vært, både for eldre, i psykiatri etc!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: